Hvorfor velge XPLORA mobilklokke til årets julegave? 🎁

Er du på utkikk etter årets julegave til barn?

Det kan være en utfordring å kjøpe gave til barn – enten du er bestemor, forelder, tante, onkel eller bestefar.

Men den rette julegaven til barna kan by på mye glede.

I denne artikkelen vil vi dele våre beste julegavetips til barn i alderen fra 4 år og oppover.

"Vi er kjempe fornøyde med XPLORA! Den sikkerheten den gir oss foreldre
 og alle funksjonene som er perfekt tilpasset barn.  
Anbefales!" - May Linn Nirisrud

Hva gjør mobilklokke som X4 til et godt valg?

Å kjøpe gave til barn er ikke alltid det enkleste. Skal du lykkes med å kjøpe fine gaver til barn, handler det om å kjøpe ting barn virkelig VIL ha. Og de fleste barn i alder fra 4 år og oppover ønsker seg en mobiltelefon.

Å få den første telefonen er et viktig og stort øyeblikk. Med smarte valg, kan denne opplevelsen styres i positiv retning helt fra første stund. Det er derfor så mange foreldre anbefaler mobilklokke XPLORA som er perfekt alternativ til vanlige mobiltelefoner.

Utviklingen av smarttelefoner har vært svimlende det siste tiåret. Imidlertid er de fleste av funksjonene designet for å imøtekomme behovene til voksne og de fleste smarttelefoner er ikke skapt for barn.

Med XPLORA-klokkene har vi utviklet en ny mobiltelefon-løsning tilrettelagt for barn, helt uten tilgang til internett. Med mobilklokken kan barnet ringe og sende talemeldinger til sin kontaktliste. I foreldre-app´en definerer du enkelt hvem barnet ditt skal ha kontakt med, og får informasjon om hvor barnet befinner seg.

Alt dette er satt i en form som passer barnets livsstil. Det er en klokke som sitter godt på håndleddet. Den er praktisk og faller ikke av, selv i en aktiv hverdag.

"Super fornøyd jente med sin XPLORA smart klokke😍 
Zahra elsker å ta bilder med den og ringe mamma når hun sitter i skolebussen, 
for å være sikker om mamma står ved bussholdeplassen😂
Ro i mammas hjerte og stor trygghet for barna!!
VI ❤ @xplorawatch" 
- @sssbeena

En av barnas favoritt funksjoner i XPLORA er et kamera som kan ta bilder og videoer. På den måten får barn også dokumentere viktige øyeblikk i hverdagen og kan dele dem med kontaktene sine- foreldre, besteforeldre og venner. Her kan du lese mer om kamerafunksjonen i X4.

Trenger du flere kule julegavetips? 

I XPLORA butikken tilbyr vi flere kule gadgets som kan passe ypperlig under juletreet.

XPLORA høyttaler

Neste nivå vanntette høyttalere!

Oppdag naturen mens du lytter til favorittsangene dine, eller slapp av med høyttaleren din i bassenget. Den ultimate utendørs høyttaleren er endelig her!

XPLORA Powerbank

Takket være denne powerbanken sin kapasitet på 5000 mAh kan du når som helst og hvor som helst lade XPLORA mobiltelefonen din. Kjøp den HER.

 

Dette gjør en julegave til et godt tips for barn i våre øyne.

For våre foreldrene er det viktig at XPLORA er en trygg introduksjon til mobilverden, uten sosiale medier, tilgang til internett og upassende innhold. For oss skal klokkene i stedet fokusere på det som er viktig for barnet – å holde kontakten med sine kjære.

Å håndtere alle aktivitetene i en moderne familie er en utfordring for de fleste. Med XPLORA kan barnet alltid nå foreldrene sine, og de vet hvor barnet befinner seg med den unike GPS funksjonen. I XPLORA appen får foreldre beskjed på sin smarttelefon om når barnet går inn i eller forlater en sone slik som f.eks. skolen eller hjemmet.

Dette gir et godt grunnlag til å slippe barna fri, og gi de den selvstendigheten de trenger.

Julegaver som reduserer skjermtid

XPLORAS mobilklokke i kombinasjon med GOPLAY-plattformen hjelper barn å holde seg aktive, sunne og nysgjerrige!

Et aktivt barn er et sunt barn, og med XPLORA tar barn flere skritt enn sine jevnaldrende. Fysisk aktivitet har også mange helsemessige fordeler, noe som holder barn lykkeligere og mer trygge, i følge Helsedirektoratet. Leger nevner også at mer aktive barn har mindre sannsynlighet for depresjon, angst og utviklingsforsinkelser.

Julegaver som motiverer til ekstra aktivitet

Barn belønnes for å være aktive. Siden XPLORAs mobilklokker har en skritteller, kan barn belønnes for å leke ute! Ved å kombinere Online og Offline Worlds (O2O), fremmer vi sunn lek og aktivitet ved å få barna aktive utendørs og samtidig tillate dem å tjene mynter som kan brukes til å låse opp premier,  som spill, klær eller annet tilbehør i vår nettbutikk .

Men vil barna virkelig løpe, gå eller leke mer bare for å tjene noe i en nettbutikk? Vel, faktisk viser dataene at svaret er JA! Barn som bruker #GOPLAY, tar mer enn dobbelt så mange skritt som sine jevnaldrende.

Med andre ord, denne gaven vil fortsette å glede i mange år og vil danne sunne verdier for livet 😍

Ble du litt inspirert?

Vi håper vi har hjulpet deg litt på vei ved å dele våre erfaringer. For oss er det viktig å finne julegaver som oppfordrer til aktivitet, reduserer skjermtid og som lar barn være barn. Har du noen andre gode innspill til julegaver til barn som kan oppnå det samme? Del det gjerne med oss på instagram.

Hvis du vil handle noen av tipsene våre her får du kjøp dem her:

XPLORA 4 pris: 1995,-

Høyttaler pris: 795,-

Powerbank pris: 249,-

LES MER OG FÅ KLOKKEN SENDT RETT HJEM FRA VÅR NETTBUTIKK HER

Du kan også kjøpe XPLORA smartklokken på Elkjøp, Power, Komplett og Kjell & Company.