Er du kunde hos oss? Få opptil 6000 kr i året i vårt verveprogram!

Som kunde hos Xplora ønsker vi at du skal være fornøyd, både med produktet og brukeropplevelsen, men vi vil også invitere deg inn til å bli en del av vår Xplora-familie i Norge – som hver dag jobber og ånder for at barn skal få en tryggere inngang til den digitale og teknologiske verden. Vi ønsker som deg og dere, at barn skal få være barn litt til; sosiale medier, internett og alt som kan være upassende for barn som kommer med en vanlig smarttelefon kan hensiktsmessig vente – i flere år.

Bli Xplora-verver her!

Du har bidratt til en tryggere verden for barnet ditt!

Statistikk viser blant annet at dagens generasjon av barn og unge får en mobiltelefon helt ned i 6-årsalderen.  Dette mener vi er altfor tidlig, med tanke på innhold og funksjoner en smarttelefon har. 98 prosent i en undersøkelse i Xplora sier seg helt enige med oss! Xplora sin smartklokke for barn gir en tryggere og bedre kontrollert inngang til den digitale verden, der du som forelder styrer det mest via foreldreappen til smartklokken. Dette kan dere superbrukere! Vil du vite mer om Xplora og våre smartklokker for barn – les her!

Få opp til 6000 kr i året i vårt verveprogram!

Bli med oss og inspirèr andre rundt deg til å bli med oss på reisen! Vi mener at tematikken med barn og trygg digital verden er meget viktig i dagens samfunn, og at dette er et tema det må det settes mye større søkelys på. Vi ønsker derfor å inviterer deg til å bli med på reisen – der du vil få gode fordeler som Xplora-kunde underveis. Vi håper og tror du at syns dette er bra og viktig på samme tid!

I vårt verveprogram, eksklusivt for deg som kunde hos oss, får du tilgang til en portal der du kan introdusere andre foreldre til Xplora-verden og inspirere de til å velge teknologi tilpasset barn. Du blir belønnet med 300 kr for hver person som investerer i en Xplora X5 Play med abonnement, som er vår smartklokke for barn. Den du verver får også et gode; nemlig 300 kr rabatt på sitt første kjøp av Xplora X5 Play hos oss! Du kan verve 20 personer pr år og tjene opptil kr 6000 på et år. 

Bli Xplora-verver her!

La barn være barn litt til!

Sammen kan vi gjøre en forskjell ved å la barn være barn litt til – og vente med å utsette de for eksponeringen av innhold vi mener kan være skadelig for barn; nettmobbing, uønsket kontakt fra fremmede og ukontrollert bildedeling – for å nevne noen få ting. Vi må sikre barna våre en trygg inngang til den digitale verden – om vi liker det eller ei – denne teknologiske  og digitaliserte verden har kommet for å bli, og vel så det. Og sist, men ikke minst; brukes teknologien på en sunn, kontrollerbar og trygg måte, er det udiskutabelt at det kan være en kjemperessurs for barna våre, oss vokse og hele samfunnet!

Bli Xplora-verver her!

Hvordan gå frem for å bli en Xplora-verver; få din belønning og gi din venn et godt tilbud:

Du klikker på linken her for å komme inn til vår nettside. Her skriver du inn ditt telefonnummer/det telefonnummeret smartklokken er koblet opp mot, ikke selve smartklokkens telefonnummer.

NB: For at du skal verve din venn må du dele linken, det gjør du via “deleknappen”du får opp etter du har logget deg inn. Du vil få opp ulike varianter hvordan du foretrekker å dele din unike link til din venn. Sørg for at denne blir sendt, hvis ikke blir det ikke registrert noen verving på ditt navn – og vennen din vil ikke motta ditt unike tilbud. Bli Xplora-verver her!

Vi ønsker deg hjertelig velkommen inn i Xplora-familien!