Få en enklere og tryggere sommerferie med Xplora!

Hvordan kan du og familien få den beste ferien med Xplora?

 

Sommerferien er like rundt hjørnet –  full av muligheter! Selv om en ferien og fri betyr mye lek og moro for barna, kan det tidvis være utfordrende for oss foreldre. Hvordan løse nesten to måneder med skoleferie for barna med fire-fem uker ferie som vi foreldre ofte har til disposisjon? Det er en årlig tilbakevendende kabal for mange familier i sommerferien. 

Kjøp og les mer om Xplora X5 Play her!

 

Trygg ferie!

Mange har fortsatt hjemmekontor, men flere og flere har startet å dra på kontoret noen dager i uken igjen. Spørsmålet blir ofte da hvordan sørge for at de barna som er så store at de kan være hjemme alene, eller klare seg store deler av dagen selv – har det best og tryggest mulig, samtidig som vi foreldre ønsker å kjenne på en viss følelse av kontroll selv om vi ikke er tilstede med barna våre. En mulighet du har med våre Xplora smartklokker er at du kan du sette en sikkerhetssone i din egen hage – eller alle andre steder du måtte tenke er trygg sone for barna dine. Du vil bli varslet av Xplora-applikasjonen hvis barnet ditt forlater det trygge området. Hvis dette skjer, er det bare å ringe barnet. 

 

Xplora kan hjelpe!

Xplora ønsker å hjelpe familien i denne utfordrende situasjonen, slik at sommerferien kan blir så god som mulig for både foreldre og barn! Selv om kanskje barna er midlertidig alene hjemme av og til ila av sommerferien, kan hverdagen gjøres trygt og med mindre bekymringer. Også gitt høstens skolestart  er det nå en meget gunstig tid å bli enda mer selvstendig i tiden som kommer.  Sommeren er en fin tid å øve på smartklokkens funksjoner i trygge omgivelser! En vekkerklokke kan stilles inn på smarttelefonen, noe som betyr at barnet allerede kan øve seg på å stå opp og kle på seg selv i sommer. Du kan også stille alarm på klokken for påminnelse om alt annet praktisk dere trenger for å gjøre sommerferien og hverdagen enklere for både barna og dere som foreldre. 

Kjøp og les mer om Xplora X5 Play her!

Vi i Xplora jobber og ånder hver dag for at barn skal få være barn. Og vi ser at behovet for digital kontakt er viktig – spesielt når barn begynner å være mer ute i verden på egenhånd. Vi mener at ingen barn trenger en vanlig smarttelefon i ung alder, for med smarttelefonen kommer det mye som kan være belastende og skadelig for barn, gjennom sosiale medier for eksempel. Her har du tilgang til hele verden – alt fra det gode til det absolutt mindre heldige for barna våre.  I våre smartklokker for barn har vi ingen internettilgang – ikke noe sosiale medier, men vi fokuserer på det vi mener er viktig for barn og unge; en kontrollert og trygg mulighet til kontakt med sine nære og kjære. Du som mamma og pappa legger selv inn alle kontakter som kan ringe til klokken, du som voksen administrerer klokken via en foreldre app som bare dere har tilgang til.

 

60% har opplevd press på å kjøpe smarttelefon

I følge en intern undersøkelsen vi har hatt, svarer mer enn 60% av foreldrene at de har opplevd press på å kjøpe en smarttelefon til barna sine, når de i virkeligheten syns det er for tidlig. Xplora er en god løsning for familier – der man kan holde kontakt med barnet på en trygg måte uten at man trenger å bekymre seg for at barna kanskje kunne komme til å surre seg inn i noe via sosiale medier eller internett. Du trenger heller ikke bekymre deg for at “skjermtid”blir et problem allerede  – som mange foreldre krangler mye med barna sine etter hvert. La barn være barn – de trenger ingen smarttelefon når de er så unge.

 

La barn være barn litt til!

Snakk gjerne åpent med andre foreldre om dette med smarttelefon vs Xplora smartklokke  – ettersom mange andre sannsynligvis vil erfare det samme som i vår undersøkelse over; et press på å kjøpe en smarttelefon og det som kommer med den – som de færreste ønsker å eksponere barna sine for allerede nå. La barn være barn litt lengre – og la oss voksne enn så lenge ha en god kontroll på den digitale verden til barna våre; la oss sammen skapte en trygg inngang til denne verden sammen med de!

Kjøp og les mer om Xplora X5 Play her!