Hvorfor velger norske foreldre XPLORA smartklokke?

Vi lever i en verden der stadig flere og yngre barn får sin første smarttelefon i tidlig alder.

Det er lett å forstå, da det er viktig for både barn og foreldre å kunne ringe hverandre ved behov. Og kommunikasjonsbehovet blir stadig større, når vi lever i en hektisk hverdag.

Dagene går med til å lage matpakker, levere i barnehagen/skolen, rekke jobben, servere middag, hjelpe til med lekser, kjøre til fotballtrening og alle andre oppgaver som må rekkes i løpet av dagen.  Hverdagen kan være hektisk, og oppgavene står gjerne i kø for småbarnsforeldre. Og etter hvert som barna blir større, krever det også sitt med oppfølging og logistikk.

Det er derfor så fantastisk å kunne ringe hverandre når det trengs.

Hvorfor velger norske foreldre XPLORA til sine barn?

Vi har stilt to enkle spørsmål til tre norske mammaer:

  1. Hva er grunnen til at du har valgt XPLORA til ditt barn?
  2. Hvordan har XPLORA bidratt ved skolestart?

Her kan du lese svarene!

Jeanette Christiansen

1. Da vi skulle velge smartklokke til barna våres, ble valget veldig enkelt da vi oppdaget XPLORA!!
Klokken er full av funksjoner som gjør hverdagen vår så mye lettere – vi kan ringe hverandre, vi kan sende talemeldinger,  vi har GPS på hvor barna befinner seg, og best av alt er at vi voksne kan styre alt via foreldreappen!!
Klokken er rett og slett gull verdt!!
2. XPLORA er med 8 åringen våres på skolen hver dag, klokken settes i skolemodus i skoletiden, slik at vi ikke trenger å være redd for at den lager lyd. Og han koser seg på skoleveien hver og når han har kommet vell frem, ringer han stolt hjem å gir oss beskjed.

Kathrine

1: Grunnen til at vi kjøpte XPLORA til jenta vår, var at vi visste at ho no ville bevege seg mer vekk fra huset når ho begynte i 1.klasse, for å besøke venner og familie. Med klokken kan vi til en hver tid vite hvor ho er, og ho kan nå tak i oss og familie på en trygg måte om noe skulle skje. Det letter veldig mye på mammahjertet å vite hvor ho er. Vi hadde tenkt lenge på å anskaffe XPLORA, for den oppfyller alle våre krav, og en mobiltelefon var helt uaktuelt til ei på 6 år.
2: XPLORA har bidratt til at jenta vår kan sykle til venner og skole, og vite at ho kommer trygt fram. Ho er veldig flink å ringe underveis, og når ho har kommet frem. XPLORA bidrar til at barn kan være med selvstendig, uten at foreldrene hele tiden må følge/kjøre barnet til venner som bor i nærheten. Jeg er veldig fornøyd, og kommer til å anbefale XPLORA til mange.

Cathrine Aaser Wiborg

1: Grunnen til at vi valgte XPLORA klokken, var fordi mitt barn opplevde mobbing på skole og på skoleveien, og de har ikke lov til å ha med mobil.
En lang skolevei og et barn som løper inn i skogen for å gjemme seg fra andre, er en utrolig vond følelse for både barnet, men også for foreldre som da ikke vet hvor barnet er..
Men med klokken kan jeg finne henne via GPS når skolemodus er slått av.
Barnet mitt har følt seg mye tryggere etter hun fikk seg denne klokken!
2: XPLORA har hjulpet henne til å grue seg mindre til skolestart, fordi hun vet vi alltid kan få tak i hverandre til og fra skolen. Hun kan også ringe et pr venner som går på andre skoler, som jeg har lagt inn, så da er skoleveien gøyere når de kan prate med hverandre. Og så kan hun følge med på hva klokken er, istedenfor å måtte spørre hele tiden, og det gjør henne roligere.

SKOLESTARTKAMPANJE

Det gleder oss enormt å høre om at XPLORA bidrar til en lettere hverdag for både store og små.
Om du vurderer å kjøpe XPLORA til ditt barn, så har vi fortsatt en skolestartkampanje gående helt fram til 6. september.
Vi fortsetter suksessen og forlenger vår skolekampanje frem til 6. september! 🌟
Bestiller du nå, får du 400 kr i rabatt ved kjøp av XPLORA 4
XPLORA koster nå kun 1595 kr, og vi sørger for rask og fri levering.
Les mer og bestill i vår nettbutikk.

Kjøp din XPLORA HER.

Vi ønsker alle en trygg skolevei! ❤️

P.S. Du kan også kjøpe XPLORA på Elkjøp, Power, Komplett og Kjell & Company.