6 spooky og morsomme ideer for å feire Halloween! 🎃

Halloween 2020 kommer til å være annerledes enn hva du kan være vant til, men det betyr ikke at det ikke kan være morsomt! I år faller Halloween på en lørdag, noe som betyr at vi får feire en hel dag med godteri, kostymer, filmer og mer!

I dette blogginnlegget går vi gjennom 6 morsomme aktiviteter, som vi håper vil inspirere deg til en spooky og morsom Halloween.

1. Dekorer hjemmet ditt

Å dekorere huset er alltid en morsom familieaktivitet, uansett ferie eller anledning. Du kan sette opp falske edderkoppnett, hodeskaller, spøkelser eller andre skumle dekorasjoner rundt huset for å få barna dine i Halloween-ånden. Våre favoritt dekorasjoner er gresskar lys som gir hjemmet ditt den perfekte, skumle Halloween-følelsen.

💡 Profftips: sett på noen skumle Halloween-melodier mens du pynter for å gjøre aktiviteten enda morsommere!

2. Ta på deg kostyme

Å kle seg i kreative kostymer er morsomt når som helst på året. Selv om du ikke planlegger å dra på Halloween-fest eller gå trick or treat runden, vil barna ha det gøy og later som om de er favorittkarakterene deres. 

3. Skjær et gresskar

En av de mest minneverdige tidsfordrivene ved Halloween er gresskarutskjæring. Når du tenker på Halloween, tenker du sannsynligvis på gresskar. Så få ut utskjæringsutstyret og dekorasjonssettene og lag ditt eget skumle gresskar. Du kan til og med gjøre det til en familiekonkurranse og bedømme hvem som hadde det beste designet!

Vil du ikke skjære gresskaret? Ikke noe problem, du kan bare male den i stedet! Dette er et flott (og trygt) alternativ for små barn som ennå ikke kan bruke utskjæringsverktøy.

4. Bake noen skumle godbiter

Selv om du ikke planlegger å dra på Halloween-fest eller gå trick or treat runden, kan du fortsatt tilfredsstille din søte tann ved å lage dine egne søte godbiter med spooky-tema. Bake noen spøkelsesformede kaker eller edderkoppmuffins for å dele med familien din. For inspirasjon, sjekk ut Morsomme popcornoppskrifter for barn å lage mat som familie!

5. Skattejakt i en mørk hage

Pynt hagen og vent til mørket faller. Når tiden er inne, la barna gå ut i hagen for å lete etter en skjult skatt. La barna ha en lommelykt som kan hjelpe dem å se. Det kan være lurt å utstyre barna med XPLORA smartklokken, du kan da enkelt holde oversikt på hvor barna er ved hjelp av klokkens innebygde GPS-funksjon. Hvis barnet forlater den forhåndsvalgte sikre sonen du setter opp i foreldreappen, blir du informert om dette. Les mer om X4 her.

6. Del skumle historier

Det er ingen bedre måte å komme inn i Halloween-ånden enn å fortelle eller høre en god skummel historie. Sett dere rundt et bål eller bruk en lommelykt for å legge til den ekstra skumle effekten.

 

For mange kan den mørke årstiden virke mentalt tung, men det er lett å livne opp hverdagen med en rekke små aktiviteter. Vi ønsker alle en morsom og trygg Halloween! Når du bestiller X4 nå, kan du være sikker på en gratis og rask levering – så vær rask med bestillingen for å få den levert til helgen. Frem til 31. oktober tilbyr vi også powerbank på kjøpet til verdi av 199 kr 🎃

Ved å følge oss på Instagram og Facebook @xplorawatch holder du deg oppdatert på nyheter og spennende konkurranser!

LES MER OG FÅ KLOKKEN SENDT RETT HJEM FRA VÅR NETTBUTIKK HER

Du kan også kjøpe XPLORA smartklokken på Elkjøp, Power, Komplett og Kjell & Company.