Sommeren er et perfekt tidspunkt å bli kjent med XPLORA på!

La denne sommeren bli den beste noensinne!

Sola skinner, fuglene synger fra tretoppene og badetemperaturen nærmer seg med stormskritt.

Som regel angrer man mer på det man ikke gjør, enn på det man faktisk tør å hive seg uti. Kanskje dette er sommeren for utflukter og spennende turer sammen med gode venner og familien? Kanskje barna er store nok der foreldre ikke trenger å være med til enhver tid? Kanskje er dette tiden for å samle fine bilder som senere kan få plass i et minnerikt fotoalbum?

For mange barn betyr sommeren å tilegne seg nye kunnskap, bli mer selvstendige og ikke minst nyte lange dager ute med lek og moro.

Dette er tiden uten forpliktelser og skole, men også tiden som kan brukes til å gjøre barna våre trygge på situasjoner som kommer når skolen begynner igjen i august.

Særlig overgangen mellom barnehage og skole kan bli stor for mange – I barnehagen blir de fulgt opp, du får vite hvordan de har det og hva de gjør hver dag. Men på skolen blir de mer overlatt til seg selv. Du får bare vite hvis det har skjedd noe. Derfor er det viktig at barna er trygge og selvstendige. 

Sommeren er et perfekt tidspunkt å bli kjent med XPLORA på!

Sommeren er et perfekt tidspunkt å øve seg på å bruke sin første mobiltelefon. 

Det kan være lurt å dra innom skolen for å leke med lekeapparatene slik at barnet blir kjent med omgivelser og vet hvordan de ser ut til hun/han skal begynne.

Hva med å gå skoleveien flere ganger for å gjøre de trygge på hvor veien går, hvordan krysse den og at hun/han må huske å se til høyre og venstre?

Med XPLORA på armen kan barnet ringe og sende talemeldinger til sin kontaktliste. I foreldre-app´en definerer du enkelt hvem barnet ditt skal ha kontakt med, og får informasjon om hvor barnet befinner seg.

XPLORA 4 har SOS knapp, en innstilling (skolemodus) for faste av-/på tidspunkt (f.eks. I skoletiden) som forhindrer barn i å bruke XPLORA utenfor de angitte tidspunktene (unntatt nødanrop), en kalenderfunksjon og skritteller.

Med XPLORA 4 kan barnet ditt ta flotte bilder eller video, og sette sitt eget preg på XPLORA 4 ved å velge sin egen bakgrunn med sine favoritter. Du kan endre ringetone for innkommende anrop og beskjeder, og med skrittelleren kan barnet følge med på hvilken distanse det tilbakelegger når det er ute og leker.

XPLORA´s sommerkampanje 15 – 28. juni 

Så hvis du vurderer å kjøpe XPLORA til ditt barn, er dette et perfekt tidspunkt å gjøre det på.

Bestiller du nå, får du 400kr i rabatt ved kjøp av XPLORA 4!

XPLORA koster nå kun 1595 kr, og vi sørger for rask og fri levering.

Les mer og bestill i vår nettbutikk.

Selges også på Elkjøp, Power og Komplett.

Når nye vinder blåser om høsten, er dere allerede kjent med XPLORA, noe som gjør det litt lettere å starte nye livsfaser.

Livet er her og nå. Sommeren er rett bak døren, og den skal nytes fullt ut!