Vi åpner snart i Danmark!

Brenner du for forbrukerteknologi, elsker start-ups, og kan dansk? Da er dette muligheten for deg!

Vi åpner snart i Danmark og søker dermed en ny, to-språklig (dansk/norsk) kollega til vårt team.

XPLORA ble grunnlagt med målet om å gi barn en trygg introduksjon til den digitale verden, og en bedre balanse mellom skjermtid og fysisk aktivitet. Vi fortsetter å vokse, og har derfor åpnet en spennende, ny deltidsstilling som kan bli med oss i oppstarten i Danmark.

Vi ser etter deg som er to-språklig med dansk som morsmål og flytende norsk. Om du har erfaring fra kundebehandling, fortrinnsvis innenfor telekommunikasjonsbransjen er det en fordel.

Arbeidsoppgaver:

Vi tilbyr en deltidsstilling som kan passe fint for studenter og der hovedarbeidsoppgavene vil i første omgangen være å oversette tekster fra norsk til dansk.

Vi kan tilby:

  • Positivt, spennende og hektisk miljø
  • En stilling som kan by på både faglig og personlig utvikling
  • En utfordrende stilling med varierte oppgaver og en god dose utfordringer
  • Trivelige, omtenksomme og profesjonelle kollegaer
  • Konkurransedyktige betingelser, lønn etter kvalifikasjoner

Stillingen og stillingsbrøken kan tilpasses søkers kompetanse, utviklingen i markedet og bedriftens behov.

Besøk gjerne vår Facebookside, og vår hjemmeside www.xplora.no.

Høres dette spennende ut?Send oss en søknad i dag, aktuelle kandidater blir vurdert fortløpende.Mail: magdalena@xplora.no

Om arbeidsgiveren

XPLORA Mobile har på kort tid blitt Nordens ledende IOT selskap innenfor smart forbrukerelektronikk. XPLORA Mobile består av tre fullverdige og operative telefonselskaper i Norge, Sverige og Finland. Hver dag betjener vi over 50.000 familier i Norge med våre produkter. Selskapet er mest kjent for sin mobilklokke tilpasset barn. XPLORA produkter distribueres gjennom Nordens største elektronikk kjede Elkjøp, samt de fleste kjente nettbutikker. XPLORA har samlokalisert sitt kundesenter på Aker Brygge og betjener kunder for hele Norden.