Vi lanserer XPLORA GO

XPLORA GO har de aller fleste populære egenskapene fra dagens XPLORA modell, i tillegg til at den kommer i nye flotte farger og kan tilpasses barnas ønsker. Du kan kjøpe XPLORA GO her.

XPLORA GO – BARNAS FØRSTE MOBILTELEFON

Ved å beholde de grunnleggende tale- og meldings-funksjonene til en mobiltelefon, sørger XPLORAs telefoner for å ivareta barns og foreldres kommunikasjonsbehov. Den gir ikke tilgang til internett, spill eller sosiale nettverk som finnes på smarttelefoner, nettopp for å forhindre at små barn får for tidlig tilgang til dette. XPLORA GO tilbyr en trygg introduksjon til kommunikasjon og teknologi for de minste.

XPLORA GO har en plasseringsfunksjon med Google Maps kart for å angi hvor barnet befinner seg – dersom det skulle komme bort fra foreldrene. XPLORA GO har SOS knapp, en innstilling for faste av-/på tidspunkt (f.eks. I skoletiden) som forhindrer barn i å bruke XPLORA utenfor de angitte tidspunktene (unntatt nødanrop), en kalenderfunksjon og skritteller.

Gjennom XPLORA foreldre-appen (for iOS og Android) med to administratorer, kan foreldrene styre XPLORA telefonens innstillinger, f.eks. hvilke kontakter som skal registreres på telefonen, slik at barnet ikke kan kontaktes av fremmede.

Du kan lese om våre abonnement eller kjøpe klokken her.

Funksjonene til mobilklokken XPLORA GO er mange.

SPRUTSIKKER
I henhold til IPx45 standarden er XPLORA GO sprutsikker
KAMERA
Kamera og lagring for bilder som kan deles på sikkert vis (kun med registrerte kontaktpersoner)
DEKNING I HELE LANDET
XPLORA GO kommer med abonnement fra XPLORA Mobile som bruker Telenors mobilnett med fremragende dekning over hele landet. Du kan lese mer om XPLORA abonnementet her.
TALEMELDINGER
Barnet ditt kan nå sende og motta talemeldinger. Det er enkelt for de minste barna som ennå ikke kan lese og skrive.
SKOLEMODUS
XPLORA GO har skolemodus slik at den kun vibrerer ved anrop fra hovedforesatt.
Foreldrene styrer dette gjennom XPLORA appen.
AKTIVITETSMÅLER
Med XPLORA GO kan barnet følge med på hvilken distanse det tilbakelegger når det er ute og leker.
TRYGGE SONER
Plasseringsfunksjon med Google Maps kart for å angi hvor barnet befinner seg – dersom det skulle komme bort fra foreldrene.
MELDINGER
XPLORA GO kan motta tekstmeldinger fra godkjente kontakter
VELG DIN EGEN BAKGRUNN
Barnet kan sette sitt eget preg på XPLORA GO ved å velge sin egen bakgrunn med sine favoritter
KALENDERFUNKSJON
XPLORA GO styres fra foreldre App og gir deg muligheten til å legge inn avtaler du ønsker ditt barn skal huske
GO PLAY
Gjennom lek finner barna sin identitet. De trenger frihet til å utforske verden – og de trenger trygghet. XPLORA lar barna leke og utfolde seg, med tryggheten om at du kun er et tastetrykk unna.

 

XPLORA GO kommer også i mange flotte farger og reimen kan enkelt byttes etter ønske. Tilgjengelig farger på XPLORA GO er svart/blå, rosa, lilla og svart.

 

Samtidig med XPLORA GO lanserer vi en ny foreldre app “XPLORA GO”. Gjennom denne kan du samle alle dine XPLORA i en applikasjon – gjelder for XPLORA GO og XPLORA 3S.

Les mer og bestill på XPLORA.