XPLORA 4 vant best i test for mobilklokke til barn!

Smartklokker for barn har mange funksjoner som kan minne om en smarttelefon. TV2 hjelper deg har testet tre av dem, og en er bedre enn de andre.

Det er med stolthet at vi kan si at XPLORA 4 har vunnet testen og er blitt kåret til en vinner av TV2 hjelper deg!

Se hele testen hos TV2 hjelper deg HER

Bilde av en arm som har tre telefonklokker til barn. Teksten beskriver testkriteriene: funksjoner, brukervennlighet, datasikkerhet og apper

TV2 ekspertene trekker frem flere funksjoner hvor XPLORA skiller seg ut fra de andre mobilklokkene: XPLORA 4 er blant annet alene om å ha kamera, og lar deg sende talemeldinger og emojis. Her kan du lese om de funksjonene som har gjort XPLORA til testvinneren.

Mobilklokke med kamera

Jente som holder blomster. Hun har en rosa XPLORA-klokke på armen, har rosa kjole og rosa hodetelefoner.

XPLORA 4 er den eneste mobilklokken til barn i testen som har kamera. Kameraet fungerer kun så lenge skolemodus er av, og bildene tatt med XPLORA kan kun deles med forhåndsgodkjente kontakter, og ikke på sosiale medier.

Barn som tar bilder av seg selv eller andre barn og publiserer dette på nett kan få en eksponering langt ut over det som var hensikten. Det er derfor viktig at barn som har mobiltelefoner med kamera har klare grenser for hva kameraet kan brukes til.

For små barn kan det være en god idé å unngå kamera. Mobiltelefoner uten kamera begynner å bli sjeldent, og det finnes derfor etterhvert få alternativer å velge mellom.

Derfor er XPLORA et supert alternativ til de minste barna, slik at ingen bilder vil bli delt eller publisert, samtidig som barna har det kjempe gøy!

 

En jente har tatt selfie med sin XPLORA telefonklokke

 

Send talemeldinger og emojis

Også her skiller XPLORA seg ut som en telefonklokke med unike funksjoner. XPLORA 4 er nemlig den eneste klokken i testen som lar deg sende talemeldinger og emojis. Et slikt moderne uttrykk viste seg å være populært blant de yngste ekspertene.

XPLORA kommer med mange spennende funksjoner.

Den er festet trygt på armen, noe som minsker risikoen for tap.

Klokken vår kommer uten vanedannende apper som Facebook, Instagram eller Snapchat tilgjengelig med et tastetrykk. Uten tilgang til internett og sosiale medier begrenser vi også barnets tilgang til både upassende innhold eller kontakt med uvedkommende.

I foreldre-appen definerer du enkelt hvem barnet ditt skal ha kontakt med, og får informasjon om hvor barnet befinner seg.

For at vår mobiltelefon ikke skal påvirke negativt barnets konsentrasjon på skole, har vi integrert skolemodus i alle våre XPLORA modeller. Skolemodus er en innstilling for faste av-/på tidspunkt som forhindrer barn i å bruke XPLORA utenfor de angitte tidspunktene. Da fungerer XPLORA utelukkende som en vanlig klokke og ingen andre funksjoner er tilgjengelige for barnet. Dette styrer foreldrene gjennom XPLORA foreldre-appen og er ikke mulig å styres av barnet selv. På den måten er ikke XPLORA noen form for forstyrrelse i klasserommet.

Men de funksjonene som barna setter mest pris på, og som trekkes frem i TV2 hjelper deg testen, er talemeldinger og emoji.

Barnet kan enkelt sende en talemelding til sine kontakter og emoji funksjonen gir muligheten til korte og søte meldinger i hverdagen.

En blå XPLORA telefonklokke ligger på bordet, omringet av teksten XPLORA.

Trygghet med GPS

Det kan oppleves som en trygghet at man alltid vet hvor barna er, også for barnas del.

XPLORA 4 har en plasseringsfunksjon med Google Maps kart for å angi hvor barnet befinner seg – dersom det skulle komme bort fra foreldrene.

Å håndtere alle aktivitetene i en moderne familie er en utfordring for de fleste. Med XPLORA kan barnet ditt alltid nå deg, og du vet hvor barnet befinner seg med den unike GPS funksjonen. I XPLORA app´en får du også beskjed på din smarttelefon om når barnet går inn i eller forlater en sone slik som f.eks. skolen eller hjemmet.

En telefon med google maps ved siden av en rosa XPLORA telefonklokke.

 

Dette sier kundene våre

 

Er XPLORA-klokkene trygge?

Det finnes utallige telefonklokker til barn i markedet, og det er ikke alltid like enkelt å finne den riktige. Ikke alle kjenner til sikkerhetsstandarder eller standarder for stråling, og det er lett å kjøpe et produkt som ikke tilfredsstiller disse. 

XPLORA-tjenestene er basert på anerkjente sikkerhetsstandarder for datakryptering, datalagring og datakommunikasjon, og har vært gjennom grundige sikkerhetstester. XPLORA 4 tilfredsstiller GDPR-bestemmelsene ift. håndtering av personvern og sletting av brukerdata. Produktet tilfredsstiller også europeiske standarder for stråling.

Vi tar personvern, datasikkerhet og forbrukerrettigheter på alvor og vi arbeider hele tiden for å gi våre kunder et trygt og godt produkt.

 

For mange foreldre kan en mobil være et viktig grep for å vite hvor barnet til enhver tid befinner seg. Det gjør også hverdagen lettere, med mulighet til å endre middagsavtaler og innetidene kan lettere tøyes.

På den andre siden kan en mobiltelefon fort bli en byrde. Mobbing over mobil er et kjent fenomen for foreldre, barn og lærere, og frykten for at uvedkommende tar kontakt med barnet ditt over mobiltelefon er mange foreldres verste mareritt.

Derfor har vi utviklet en ny mobiltelefon-løsning tilrettelagt for barn, helt uten tilgang til internett. Med våre mobilklokker kan barnet ditt ringe og sende talemeldinger til sin kontaktliste. Du kan selv definere hvem barnet ditt skal ha kontakt med – helt enkelt i vår foreldreapp. I den samme appen får du også informasjon om hvor barnet ditt befinner seg.

Vår mobilklokke er utstyrt med:

✔️ Ringe-funksjon

✔️ GPS-funksjon

✔️ Kamera

✔️ Skritteller

✔️ Talemeldinger

✔️ Ingen sosiale medier og internett

✔️ SOS knapp

✔️ Skolemodus

Les mer og få klokken sendt rett hjem fra vår nettbutikk HER

Du kan også kjøpe XPLORA smartklokken på Elkjøp, Power, Komplett og Kjell & Company.