XPLORA. Smartklokken for barn som gir en tryggere skolevei.

Å begynne på skolen er en ny og spennende tid for hele familien. Skolestart er spennende, uansett om barnet skal ha sin aller første skoledag eller «bare» begynner i ny klasse. Nytt skoleår er alltid spennende for både store og små – ny klasse, nye venner, kanskje ny skole.

Overgangen fra barnehage til skole kan være både skummel, og litt vanskelig. Barna går fra å være trygge og størst i barnehagen, til de minste i en større verden med mange barn og voksne de ikke kjenner.

For XPLORA er det viktig å gjøre denne overgangen så trygg som man kan. Derfor har vi utviklet vårt smartklokke for barn, som et verktøy som kan hjelpe gjøre overgangen litte gran lettere.

To barn på lekeplass. Gutten til venstre har en blå XPLORA smartklokke, mens jenten til høyre har en rosa XPLORA smartklokke

Selvstendige barn

Barnets horisonter utvides, og han eller hun beveger seg mer selvstendig og må lære nye ferdigheter og regler. Barnet forventes å prestere selvstendig, for eksempel på skoletur og ta ansvar for avtalte ting.

Selv om skolen begynner, fortsetter barndommen til en førsteklassing i lang tid fremover. Å vokse til uavhengighet er gradvis og krever at førsteklassingen har støtte fra foreldrene. Det skjer mange mentale og fysiske endringer i skolealderen. Det er bra for en forelder å identifisere ting som støtter skolebarns trivsel og sikkerhet.

Hos XPLORA ønsker vi å støtte denne spennende fasen av utvikling og uavhengighet, slik at både barnet og du som forelder kan føle deg trygg. Uavhengige fotturer og utendørsaktiviteter er en av de store endringene der vi ønsker å støtte familier. 😊

Trygge skoleveier er alle sitt ansvar

For mange er en skoletur det første store skrittet mot selvstendighet og uavhengighet.

Malin (@malinhoem_) har en aktiv 7-åring hjemme og hun har nylig delt sine opplevelser med XPLORA på Instagram:

Anbefaler alle som har barn store nok til å leke ute med venner alene til å ha en slik klokke! Det mases om telefon i hytt og pine, men svaret er og forblir nei. Hvorfor? Fordi @xplorawatch fungerer som den skal/gir oss trygghet. En telefon rotes ofte bort, klokka har man rundt hånda. Også ser jeg for meg at uteleken blir avbrutt om man har en telefon ved å «glane» på den istedet for å leke 🙃

En gutt som holder hånden til sin mor. På armen har han en turkis XPLORA smartklokke

Smartklokken fra XPLORA sitter trygt på håndleddet på veien til og fra skolen. Så barnet får kontakt med en gang, og telefonen blir ikke glemt. Med XPLORA 4 & Go-appen kan du spore barnets skoletur med en nøyaktig GPS-funksjon og stille et varsel for deg selv når barnet ditt kommer til ønsket område.

Nå i august er bilistene ekstra oppmerksomme når de ser barna gående til skolen. Lyse morgener er også på vår side, men med høsten må mer oppmerksomhet rettes mot sikkerheten igjen. Selv om et barn er godt utstyrt med reflekser, kan et blikk som er limt på en smarttelefon føre til tragiske konsekvenser. Derfor er det ekstra viktig å tidligst mulig lære våre minste en riktig oppførsel i nærheten av trafikk og veikryss. 🚗🚲🚛🚶🚙

Heldigvis er internett og spill  fjernet fra XPLORA, så antall distraksjoner er betydelig lavere enn på en vanlig smarttelefon. Barnets oppmerksomhet kan lettere rettes mot verden rundt i stedet for det virtuelle. 🌼

#GOPLAY – vi heier på aktive barn

Begynner barnet ditt å være mer aktiv enn normalt og pusher på litt flere aktiviteter og turer i nærområdet? Svaret er sannsynligvis mer positivt enn du kanskje tror. Med XPLORA-skrittelleren kan barna samle steg for å oppfylle dagens mål, og aktiviteten belønnes på Goplay-plattformen 😄🏃🏼🏃‍♀️ Skrittelleren er en favoritt funksjon til de fleste!

BACK TO SCHOOL KAMPANJE PÅ SMARTKLOKKER FOR BARN

Har du allerede lagt merke til vår Back To School-kampanje? 

Back to school kampanje for XPLORA smartklokker. Banneret viser et barn med sekk og klokke til høyre, tre XPLORA smart klokker til venstre og teksten "back to school. Nå 1595,-. Før 1995". Klokkene er i turkis, blå og rosa.

Nå er det siste uken der du kan sikre deg XPLORA til rabattert pris. 

Bestiller du vår smartklokke nå, får du 400 kr i rabatt ved kjøp av XPLORA 4

XPLORA koster nå kun 1595 kr, og vi sørger for rask og fri levering.

Les mer og bestill i vår nettbutikk.

Tilbudet gjelder frem til 30. august eller så langt lageret rekker.

Kjøp din XPLORA HER.

Vi ønsker alle en trygg skolevei! ❤️

P.S. Du kan også kjøpe XPLORA på Elkjøp, Power, Komplett og Kjell & Company.