5 bursdagstips med hensyn til smittevern

Bursdag er en av de viktigste dagene i året for mange barn. De kan glede seg lang tid i forkant, men i det siste tiden har alle måtte begrense forventningene våre. Vi har derfor satt sammen en liste med hyggelige bursdagstips med hensyn til smittevern.

Her er 5 bursdagstips til hvordan man kan gjøre dagen spesiell – selv med restriksjoner!

Vi feirer 4 år – og du får gaven! Kjøp din Xplora 5 i dag for sjansen til å vinne kule premier!

5 Bursdagstips:

Familie-bursdag

Det er mange ting man kan gjøre selv om man kun er kjernefamilien. Gi dagen en helt spesiell start med å dekorere frokostbordet. Dekk på med favorittpålegg, kake, ballonger og vimpler. Kanskje barnet kan få en morgen-gave med noe som kan vises frem på skolen, barnehagen eller dagens aktivitet hvis det er helg den dagen? Nye klær, ny ransel, nytt penal eller en Xplora.

Når barnet kommer hjem ha klart litt digg snacks og en familieaktivitet som å spille spill, bygge hytte av pledd, leke med nye leker, eller andre ting du vet at barnet liker å gjøre. Rund av dagen med barnets favorittmiddag, mere kake og bursdagsgaver!

Når alt kommer til alt er det viktigste at barna føler seg elsket og verdsatt!

Utebursdag!

Vil dere gjøre noe litt større og invitere venner er utefest perfekt!

Nå er vi så heldige å ha fått en ordentlig vinter i år – inviter barna til en morsom dag i bakken, på skøytebanen eller rundt bålpanna! Dere stiller med grill, pølser, kakao, brus og kake, og barna stiller med akebrett eller ski og uteklær.

Bondegård-selskap

Flere gårder rundt i landet har åpent for familiebesøk og arrangementer innenfor kommunens restriksjoner. Her er man delvis ute og delvis inne! Du trenger ikke å tenke på så mye mer enn maten, og barna kan kose med dyr eller leke på gårdsplassen.
Har du et barn som elsker dyr, en hestejente kanskje er jo dette midt i blinken! 

Del feiringen i to

For smittevernssakens skyld går det an å dele feiringen i 2 deler. Man kan for eksempel ha familiefeiringen først med kun de nærmeste, også invitere til venneselskap neste uke. Slik begrenser du antall kontakter og får tid til å sjekke formen mellom selskapene slik at man ikke tar med smitte fra et selskap til det neste. Og barna får to dager med bursdagsfeiring!

LEOs Lekeland-bursdag

I sammenheng med at vi fyller 4 år deler vi ut 3 gavekort på barnebursdag hos LEOs Lekeland! De er ikke åpne over hele landet nå på grunn av covid-19, men gavekortet kan selvfølgelig også benyttes senere i år når restriksjonene forhåpentligvis er mildere.

Det går absolutt an å ha en mindre feiring nå og en større feiring senere i år – hvilket barn vil ikke ha flere bursdagsfeiringer?!

Vi ønsker alle barn en fantastisk feiring og masse kjærlighet! Husk å sjekke din kommunes restriksjoner før dere planlegger noe slik at dere unngår skuffelser. Ta vare på hverandre!

Vi feirer 4 år – og du får gaven! Kjøp din Xplora 5 i dag for sjansen til å vinne kule premier!