50 000 klokker til barn solgt i norden!

XPLORA når ny milepæl: 50 000 familier i norden har nå sikret seg telefonklokke til barn fra XPLORA

Det betyr bare en ting.

Enda flere foreldre i Norge, Sverige og Finland velger XPLORAs telefonklokke fremfor en smarttelefon til de yngre barna! 

En viktig årsak til dette er økende bevissthet rundt skjermtid og fokus på aktive og sunne barn.

50000 smartklokker solgt xplora

Telefonklokke nummer 50.000

Vi har vært heldige å få snakke med vår kunde nummer 50.000. Hun heter Marte Johansen, og fikk gratis XPLORA 4 med fri bruk av abonnement i 12 måneder.

Hva er grunnen til at du valgte å kjøpe smartklokke fra XPLORA?

“Datteren vår har begynt å gå til og fra skolen alene. Vi har ikke hustelefon derfor meldte det seg et behov for telefon. Når vi ikke er hjemme ønsket vi at hun kunne få tak i oss og omvendt om noe skulle skje. Hun har også ønsket seg klokke, så XPLORA dekket begge behov. Vi har flere bekjente som er veldig fornøyd med XPLORA, så vi ønsket å prøve. “

Hvilke av XPLORA 4s funksjoner setter du mest pris på?

“Vi setter mest pris på at hun eller vi kan  gi beskjed til hverandre når det er behov for det. Det er også fint at den kan settes i skolemodus.”

Hva er viktig for deg som mamma nå som barnet ditt skal ha sin første mobiltelefon?

XPLORA 4 har de funksjonene hun trenger. Hun kan ringe til oss. Hun har ikke behov for Internett eller spill.  Det at smartklokken/telefonklokken er utformet som en klokke (ev. … som den er) ser vi som en fordel, da det er mindre sannsynlig at den blir ødelagt eller mistet.”

Barn som peker på en plante mens hun har på seg en telefonklokke fra xplora

Begrense skjermtid og oppfordre til fysisk aktivitet

Vårt mål er at våre smartklokker bidrar til å gjøre det litt enklere for både barn og foreldre å begrense skjermtiden. Lurer du på om dere har truffet den riktige balansen med tanke på skjermtid? Da kan du ta denne hjemmeoppgaven fra Barnevakten.no sammen med barna dine.

Vi ønsker samtidig å inspirere til økt fysisk aktivitet og større uavhengighet hos barn. Alle våre XPLORA klokker er spesielt tilpasset for barn i alder fra 4 år og oppover. Gjennom foreldre appen kan du se nøyaktig hvor mange steg barnet ditt tar i løpet av dagen og med klokkens GPS kan du alltid være trygg på hvor barnet ditt er. Det kan derfor føles lettere og tryggere å slippe barnet ut i hagen eller lekeplassen.

I februar lanserte vi «GO PLAY». Det er en unik aktivitetsplattform som har blitt veldig populær på veldig kort tid.

Jente på huske med smartklokke fra Xplora.

Ved å være fysisk aktive gjennom lek, samler barna aktivitetspoeng i form av «XPLORA-Coins» med klokkens innebygde skritteller. Disse kan byttes inn mot ulike produkter, og barna kan vinne flotte premier. Vi får positive tilbakemeldinger fra foreldre som sier det har vært spesielt viktig mens barna måtte holde seg hjemme fra skolen og det var få organiserte tilbud innen idretten.

Plattformen har fått stor internasjonal oppmerksomhet. Selskaper som Paramount Pictures, Disney og Unicef er noen av aktørene som ønsker å bidra til at barn får en sunn og god tilnærming til teknologi og kommunikasjon.

Tre smartklokker fra Xplora i fargene turkis, rosa og blå.

Før Covid-19 var gjennomsnittlig antall skritt for Xplora GO Play brukerne i Norge 8.000 per dag. Da skoler og idrettsklubber ble stengt, så vi at aktivitetsnivået gikk ned til 5.600 skritt pr dag. Nå som Norge åpner igjen ser vi at aktivitetsnivået øker, selv om barn i dag fremdeles er noe mindre aktive enn før Covid-19.

Vi ser en tydelig trend at XPLORA #GOPLAY-brukere er  betydelig mer aktive, noe som igjen genererer positive langsiktige effekter. Vi ser for eksempel at Barn som er registrert på en kampanje-aktivitet som f.eks. Petter Kanin  har ca. 10.000 skritt per dag og er dermed på det aktivitetsnivået som er anbefalt for barn. Du kan finne mer nyttig informasjon om GoPlay programmet her.

Få 50 ekstra XPLORA coins

Vi vil takke alle våre trofaste kunder for at dere velger XPLORA, og bidrar til at enda flere foreldre velger mobiltelefon tilpasset barn 🙏🏻❤️

Derfor deler vi nå 50 ekstra Coins i #GOPLAY butikken  til ALLE våre eksisterende kunder!

Slik går du frem:

👉🏻 Gjennom en skritteller funksjon (som du finner i både XPLORA 4, XPLORA 3S og XPLORA GO) kan barna og foreldre telle skritt som barn tar daglig.

👉🏻 På XPLORA #GOPLAY-plattformen blir disse trinnene til XPLORA-mynter.

👉🏻 1000 skritt = Én XPLORA-mynt

👉🏻 I #GOPLAY-butikken kan mynter brukes til å innløse svimlende premier!

👉🏻 Klikk HER , logg på og bruk kupongkode “ALLE50” for å motta ekstra 50 XPLORA coins

Skjermbilde fra goplay med en sirkel rundt boksen som sier 50 gratis xplora coins

 

Skjermbilde av goplay kupong.

 

Tilbudet gjelder frem til 1. august 2020, så vær rask til å hente dine mynter.

Hva er dine beste tips til å redusere skjermtid og oppfordre til fysisk aktivitet? Del gjerne tipsene med oss i kommentarfeltet under.

Hvis du vil lese mer om #GOPLAY finner du mye god informasjon her. Du kan også sjekke #GOPLAY store her for å se hva du kan bruke XPLORA coins til. Ellers kan du lese mer om XPLORA og våre telefonklokker for barn her.