Årets julegave for barna fra 4 år og oppover!

Det kan være en utfordring å kjøpe gave til barn – enten du er mamma eller pappa, annen familie, nær venn og god bekjent. Samtidig kan den rette julegaven til barna by på mye glede og nytte i hverdagen. Og vi har en et godt forslag til deg; Hva er vel bedre enn å kunne gi barna en trygg og god inngang til den digitale verden?

Fra ulike hold har det også blitt anbefalt å ikke drøye for lenge med julehandelen pga utfordringer i verden med transport i disse uforutsigbare dager. En god anledning til å gjøre et meget godt kjøp, sikre deg julegaven allerede i dag – og gå julen i møte mindre stressfylt. En fin kombinasjon!

Se vår julekampanje her!

Hva gjør smartklokken X5 Play og XGO2 til et godt og trygt valg – både for barnet og foreldre?

Skal du lykkes med å kjøpe fine gaver til barn, handler det om å finne noe barnet virkelig ønsker seg – og som det samtidig kan ha stor glede og nytte av. En helt unik mobil for barn – det kan være den ultimate gaven i år! Vi i Xplora tenker at ved tilpasset teknologi til barna kan hverdagen på mange måter bli enklere, barnet få mer frihet og bli mer selvstendig, samtidig som hele familien kan oppleve økt livskvalitet og en tryggere hverdag. Men – som poengtert over, teknologien må være myntet og utviklet unikt til barn for at denne skal være en stor og god ressurs. Og det er nettopp derfor Xplora ble til; for å gi barn den trygge og gode introduksjonen til den mobile og digitale verden – der foreldrene kan være de som sitter i førersetet!

Se vår julekampanje her!

"Vi er kjempefornøyde med Xplora! Den sikkerheten den gir oss foreldre -
 og alle funksjonene som er perfekt tilpasset barn. 
Anbefales!" - May Linn Nirisrud

Vent med smarttelefonen – Xplora er et godt alternativ!

Vi tror på å vente så lenge man kan med å gi mindre barn en vanlig smarttelefon – som kommer med mange funksjoner og mye innhold som kun er egnet for eldre og voksne. Barn har ikke den psykologiske modenheten til å prosessere alle de inntrykkene som en vanlig smarttelefon gir sammenlignet med eldre barn, ungdommer og voksne, langt ifra. Barn har også i mye mindre grad utviklet kritisk tenkning – som er svært viktig når man ferdes i den digitale verden uten tilsyn og kontroll.  Derfor har vi i våre smartklokker helt bevisst valgt å utelukke all tilgang til sosiale medier og internett. I en fersk undersøkelse svarer 98% prosent seg helt enig med oss i at små barn ikke har noe å gjøre på internett uten god voksenkontroll. Med vår smarte foreldre-app har foreldrene full oversikt over smartklokken.

Se vår julekampanje her!

Mange smarte og trygge funksjoner

Med smartklokken kan barnet ringe og sende meldinger til sin kontaktliste. I foreldre-appen definerer du enkelt hvem barnet ditt skal ha kontakt med, du kan få informasjon om hvor barnet befinner seg i GPSèn – der du også kan stille inn sikre soner. Å kunne ha tilgang til disse funksjonene oppleves for mange barn og foreldre som en stor tryggheten i hverdagen, og som for mange familier bidrar til å forenkle mange situasjoner, samt å forbedre livskvaliteten. Ikke minst kan barnet også utvide sin radius med tanke på selvstendighet – noe som de fleste barn opplever som en utrolig fin og spennende prosess. Nå kan du som forelder lene deg (litt mer!) tilbake – og vite at dere kan opprettholde kontakten – selv når barnet er ute på egne eventyr!

Vi må ikke glemme skolemodus! I foreldre-appen stiller du inn klokken i skolemodus, slik at det ikke blir noen forstyrrelser i timen og i friminuttet. Helt genialt – enklere blir det ikke.

En av barnas favorittfunksjoner er et kamera som kan ta bilder og videoer. På den måten får barn også dokumentere viktige øyeblikk i hverdagen – og kan sende til foreldre, besteforeldre og nære venner for å dele viktige øyeblikk i barnets liv. Du som leser vet hvor mye dette kan bety, for både barnet og den heldige mottaker🖤 Bildene kan kun deles med de forhåndsdefinerte kontaktene som er lagret i foreldre-appen. Smart og trygt!

Alle disse funksjonene med flere er designet inn i smartklokken – som passer barnets livsstil; den sitter godt på håndleddet, den er praktisk og faller ikke av, selv i en aktiv hverdag! Og i motsetning til smartelefonen glemmes ikke klokken like lett igjen, da den er på håndleddet hele tiden. Mange foreldre forteller oss om at deres eldre barn fortsatt bruker Xplora nettopp fordi denne mobilen ikke tynger i lomma eller er i veien i aktiviteter – den er en del av barnets hverdag uten at den forstyrrer deres utfoldelse. Dette heier vi på! La barn få utforske verden uten heftelser og unødvendige forstyrrelser!

Les mer om Xplora og skolemodus her

Les mer om fordelene med Xplora her

Se vår julekampanje her!

"Superfornøyd jente med sin Xplora smartklokke😍 
Zahra elsker å ta bilder med den og ringe mamma når hun sitter på skolebussen, 
for å være sikker om mamma står ved bussholdeplassen😂
Ro i mammas hjerte - og stor trygghet for barna!
VI ❤ @xplorawatch" 
- @sssbeena 

Bildet over er illustrasjonsbilde.

Stor stas med mobil

Å få den første telefonen er et stort øyeblikk for mange barn. Med smarte valg fra foreldre kan denne opplevelsen styres i en positiv retning helt fra første stund, og danne grunnlag for sunne og gode verdier videre. Og ikke minst – å ikke utsette barnet for innhold som de ikke har forutsetninger for å kunne fordøye. Det er derfor så mange foreldre anbefaler smartklokkene våre som et perfekt alternativ til vanlige mobiltelefoner.

Flere foreldre forteller om erfaringer med Xplora

Les mer om hvilken aldre Xplora passer for her

Se vår julekampanje her!

Julegaven som gir tilgang til vårt superkule Goplay-univers🌈

Gjennom vår superkule aktivitetsplattform Goplay, som har som hovedmål å stimulere til økt fysisk aktivitet,  får du og barnet ditt tilgang til et helt univers av kampanjer og aktiviteter dere kan være med på! Hvor kult er ikke det?! Les mer om Goplay her

…og som reduserer skjermtid!

Våre smartklokker kan i kombinasjon med Goplay-plattformen hjelpe barn med å holde seg aktive, sunne og nysgjerrige! Fysisk aktivitet har også mange helsemessige fordeler, noe som bidrar til at barn blir mer lykkeligere og mer trygge, i følge Helsedirektoratet. Leger nevner også at mer aktive barn har mindre sannsynlighet for depresjon, angst og utviklingsforsinkelser.

Les mer om skjermtid, mobilbruk og barn her

Du som foreldre kan delta sammen med barnet ditt på Goplay med våre XMOVE aktivtetsklokken for hele familien. Les mer om denne lekre nyheten her.

Se vår julekampanje her!

Vi ønsker deg og dine en nydelig førjulstid🎄

Psst! Du kan også kjøpe Xplora smartklokken på Elkjøp, Power, Komplett og Kjell & Company.