NESTE KAPITTEL! Nå kan vi endelig tilby en videreføring av barnets første mobiltelefon

I hver familie kommer det et tidspunkt hvor tiden er moden for å bytte ut smartklokken og hvor foreldre tar avgjørelsen om å gi barna en vanlig mobiltelefon. Da har vi en god nyhet til deg – dette kan du nå enkelt gjøre hos oss! Vi introduserer pakken Samsung + Xplora-abonnement sammen med aktivitetsklokken XMOVE – det naturlige neste kapittelet for barnet ditt! Vi har valgt ut to meget robuste, brukervennlige og superkule modeller fra Samsung dere kan velge imellom. Samsung Galaxy A22 5G og Samsung Galaxy XCover 5 er unikt egnet og designet for en aktiv hverdag og tåler meget krevende forhold – perfekt for litt eldre barn og ungdom som skal utforske verden!

Les mer om Samsung Galaxy A22 5G her.

Les mer om Samsung Galaxy XCover 5 her.

Goplay aktivitetsplattform er med videre gjennom XMOVE aktivitetsklokke

XMOVE aktivitetsklokke gir barnet ditt mulighet til å fortsette i Goplay-universet! XMOVE får du til kr 0,- ved kjøp av både Samsung Galaxy A22 5G og Samsung Galaxy XCover 5 (forutsetter tegning av abonnement gjennom oss). XMOVE vil gi barnet ditt muligheten til å delta i alle morsomme kampanjer i Goplay, samle skritt og å motta Xplora-coins for hvert 1000:e skritt, som blir konvertert til en Xplora-mynt, akkurat som i Xplora smartklokken. Med disse myntene kan barnet fortsatt kjøpe morsomme ting via vår Goplay-butikk! Barnet kan også overføre alle Xplora-coins fra Xplora smartklokken til XMOVE. Det er også mulig å dele stegene mellom familiens andre Xplora-klokker.

Les mer og registrer deg på Goplay her.

Selvfølgelig kan dere også koble XMOVE mot Samsung-telefonen til barnet med Bluetooth.

Du som tegner abonnement gjennom oss og kjøper Samsung + XMOVE i dag, og ikke tidligere har hatt en smartklokke og abonnement gjennom oss, vil selvfølgelig også kunne utforske Goplay-universet på lik linje med eksisterende Xplora-kunder.

Les mer om XMOVE her.

Samsung – et godt og robust valg for barnets neste mobilkapittel

Samsung Galaxy A22 5G smarttelefon har 5G-forbindelse – og er et kupp for deg som ønsker en solid og innovativ telefon med fantastiske kamera-muligheter, stor skjermflate og meget god batterilevetid!

Les mer om Samsung Galaxy A22 5G her.

Samsung Galaxy XCover 5 er en meget solid telefon beregnet for de mest krevende forholdene – perfekt for en aktiv hverdag! Skjermen fyller hele telefonen og er unikt laget for en optimal opplevelse. Her får dere en meget robust telefon som gir barnet en fantastisk brukeropplevelse – pakket inn i et superkult design!

Les mer om Samsung Galaxy XCover 5 her.

Tre enkle steg for å komme i gang

1: Velg type Samsung-modell på nettsiden vår og tegne nytt abonnement gjennom oss. Velg farge på XMOVE der du bestiller Samsung-telefon og velger abonnement.

2: Si opp det gamle abonnementet

3: Du får tilsend din nye Samsung + XMOVE og nytt SIM-kort fra oss

Fortsatt fokus på trygghet og foreldrekontroll

Vi i Xplora brenner for en trygg inngang til den digitale og mobile verden. Vi vil derfor anbefale å laste ned appen Google Family Link for å administrere barnets mobiltelefonen slik dere ønsker via denne. Her kan du som forelder fortsatt ha god oversikt og ha den kontrollen du ønsker i forhold til barnets alder og modenhet – slik at dere videre kan kommunisere trygt sammen!

Appen lastes ned via Apple Store for iPhone-enheter eller Google Play via for Android-enheter. Les mer om Family Link her.

Nyheter i løpet av høsten!

Det vil i løpet av høsten komme flere spennende muligheter og funksjoner fra oss til Samsung + XMOVE.

La Samsung + XMOVE bli den naturlige forlengelsen og det neste kapittelet av barnets første mobiltelefon! 

Les mer om Samsung Galaxy XCover her.

Les mer om Samsung Galaxy A22 5G her.

Les mer om XMOVE her.

Les mer om Xplora og smartklokker for barn her.

For hjelp eller spørsmål er du varmt velkommen til å kontakte vår kundeservice. Du når oss enkelt på vår nettside (se etter blå prateboble) fra kl 12.00 – 20.00 gjennom vår live chat, eller du kan sende mail til oss på kundeservice@xplora.no.