Få full oversikt med Xploras foreldre-app!

Nå som du har kjøpt en smartklokke fra Xplora til ditt barn, så er det på tide å utforske alle mulighetene som åpner seg! Bli en ekspert på Xploras foreldre-app med denne guiden.

XGO3 er barnets første mobiltelefon! 

Xploras smartklokker er den perfekte introduksjonen til den digitale verden for våre barn. Med skreddersydde løsninger som gir foreldre og foresatte trygghet, forutsigbarhet og oversikt, samtidig som barn får føle på mer frihet, lek og selvstendighet. 

Der selve klokken har kamera, kule farger, skritt-teller og muligheten for barna å holde kontakten med sine venner og kjære via telefon og meldinger, har foreldre på sin side en helt egen bruker via Xplora-appen, som skal lastes ned på din egen mobiltelefon. Her kan du administrere alle de funksjonene som kommer med klokken!

 

LAST NED appen for Apple/Iphone i App-store

LAST NED appen for Android i Google Play Store

 

I foreldreappen Xplora kan du sette opp og administrere bruken av ditt barns smartklokke. Via denne får du både varslinger om aktivitet, og definerer barnets kontakter, alarmer, skolemodus og trygghetssoner. La oss gå gjennom de forskjellige funksjonene slik som de vises i appen! 

 

Visningsvindu

Når du åpner appen så får du opp et panel som viser all informasjon for valgt barn. For å endre barn, dersom har flere, sveiper du til høyre i det øverste vinduet. Her kan du sende meldinger til barnet, ringe eller få opp et kart med GPS om hvor barnet befinner seg. Under barnets profil kan du sette Kontakter, Alarm og Skolemodus.

Under tannhjulet nederst til høyre i appen kan du sette dine egne profilinnstillinger som mail, telefonnummer, passord, navn, få support via Xploras nettsider og se vilkår for bruk og innstillinger for personvern. Under ikonet nederst til venstre kan du melde opp både deg selv og dine barn på Xplora Goplays kampanjer hvor dere kan vinne kule premier og tjene opp masse Xplora Coins, som kan brukes i Marketplace, Xploras egen digitale butikk og auksjon. Her får du også siste nytt fra Xplora samt gode tilbud og muligheten til å gå inn på Xplora Arcade og spille masse morsomme spill!

 

Skritt-teller og badges

Blar du nedover på barnets profil i visningsvinduet vil du kunne se antall skritt som barnet har gått hittill i år! Du vil også få info om hvilke aktivitetsmerker (Badger) som barnet har oppnådd. Dette er de forskjellige nivåene:

Iron – 50 000 skritt
Bronze – 100 000 skritt
Silver – 250 000 skritt
Gold – 500 000 skritt
Platinum – 1 million skritt
Platinum Plus – 1,5 millioner skritt
Diamond – 2 millioner skritt
Diamond Plus – 3 millioner skritt
Black Diamond – 3,5 millioner skritt

XCOINS og Kampanjer

Under fanen XCOINS ser du hvor mye barnet har opptjent. Trykk på ikonet for å overføre penger til en av de foresattes konto eller motsatt! Under fanen KAMPANJE får du se hvor mange kampanjer barnet er påmeldt via Goplay.

 

Kontakter

Du kan definere opp til 50 kontakter i appen. Disse vil dukke opp i adresselisten til barnet på smartklokken. Det er da kun disse utvalgte som barnet kan ringe – og like viktig, kun disse som kan kontakte barnet! På denne har du kontroll over hvem ditt barn kan ha kontakt med, og det gir full sikkerhet med tanke på uønskede oppringninger.

Slik setter du opp kontakter:

 1. Velg hvilket barn du skal velge kontakter for (dersom du har flere så kan du sveipe til høyre og venstre for å endre hvilket barns smartklokke du administrerer). 
 2. Trykk på menyvalget som heter Kontakter helt til venstre. Her vil du også få opp antall kontakter som er tilknyttet klokken, dersom du allerede har lagt inn disse. 
 3. Du vil nå få opp en liste over alle godkjente kontakter. Øverst vises det hvem som har mulighet til å administrere smartklokken.
 4. For å legge til en ny kontakt, trykk Legg til ny kontakt øverst.
 5. Fyll ut navn og nummer. Legg til bilde ved å trykke på den røde sirkelen med et kamera-ikon øverst. Du kan velge å ta et nytt bilde eller velge fra et album på din mobil. 

Legg til flere foresatte

For Xplora er det den første personen som synkroniserer klokken med sin bruker i appen som blir hovedforesatt. Hovedforesatt kan derimot legge til flere hovedforesatte fra appen.

Vennligst følg denne fremgangsmåten:

 1. Den som skal få hovedforesattes tilgang av en som allerede er hovedforesatt må gjøre følgende:
 • Laste ned Xplora-appen på sin mobiltelefon.
 • Opprette en bruker i appen med sitt eget mobiltelefonnummer.

2. Den som allerede er hovedforesatt må deretter gjøre følgende:

 • Åpne appen på sin egen mobiltelefon.
 • Trykk på “Kontakter” fra menyen.
 • Velg personen som skal ha admin tilgang/tilgang som hovedforesatt (Dersom vedkommende ikke allerede ligger inne som en kontakt, må personen legges til som kontakt).
 • Trykk på “Sett som hovedforesatt“.

XGO3 er barnets første mobiltelefon! 

Les mer om våre innovative smartklokker