Forskjellene mellom X5 Play og X4

Hei alle sammen! Vi har fått mange spørsmål om forskjellene mellom X5 Play og X4. Her kommer en liten forklaring, slik at dere en gang for alle får svar på det dere lurer på om våre mobilklokker.

Nå er det lagersalg på XPLORA 4 – kjøp den til 1595,- her!

Tilpasset barn, ikke omvendt

I januar lanserte vi vår aller nyeste mobilklokke X5 Play. Den er tøffere, raskere og sterkere!
Det er dog viktig å understreke at den ikke er så ulik den tidligere modellen X4. I tråd med hva XPLORA står for er alle våre produkter tilpasset barn og ikke omvendt. Vi tror på å levere teknologi tilpasset for barn, og ikke at barna må tilpasse seg etter teknologien for å være trygge.

Det er selvfølgelig viktig at barna lærer seg nettvett, men våre produkter har kun den teknologien barna har behov for, og kan kontrollere i tidlig alder. Derfor har ingen av våre mobilklokker internett eller sosiale medier. Både X5 og X4 har en lignende og brukervennlig navigasjons-meny, og kan kobles opp mot foreldre-appen «XPLORA 4&GO». Slik kan de foresatte forhåndsgodkjente kontakter, opprette trygge soner og følge med i GPS-en.

De største forskjellene

Forskjellene på X4 og X5 Play er først og fremst designet. Etter ønske fra våre forbrukere har vi nå lagd en mobilklokke som er visuelt renere og mer nøytral. Den kommer i fargene svart, svart med rosa detaljer og svart med blå detaljer.

I tillegg har X5 en annen versjon av Qualcomm chip-set (en microchip som finnes i de fleste telefoner). Microchipen medfører at X5 er 1mm tykkere, X4 er litt tynnere. Den nye microchipen gir utviklerne våre bedre marginer, og X5 er forberedt for flere nye tjenester som skal lanseres utover 2021. Dette betyr ikke at vi har glemt X4 for noen av disse tjenestene vil komme for begge modeller. Her får alle noe å glede seg til!

Sjekk ut vår nyeste mobilklokke X5 play her!

Grunnfunksjonene som består

Både X5 Play og Xplora 4 har de samme grunnfunksjonene som:

 • Ringefunksjonen
 • Talemelding
 • Emojis
 • 2MP Kamera
 • Skritteller
 • GPS-tracker
 • GDPR-godkjent
 • Vannavstøtende (Vanntett IP68 dvs. Ned til 1,5m/30 min)
 • 72 timer standby batteri
 • Tilgang til GOPLAY aktivitetsplattform
 • SOS-knapp

Dette er funksjoner vi får masse gode tilbakemeldinger på og de essensielle attributtene ved vårt produkt, som vi tar med oss videre i alle modellene. Det er ganske tøft at vi har fått med alle disse funksjonene i en liten klokke!

At vi har skapt barnets første mobiltelefon i klokkeformat er også noe brukerne våre liker. Den vil ikke bli glemt igjen på lekeplassen, er lett tilgjengelig for barnet og sitter trygt på armen.

Innovasjon og fremtidsplaner

X5 er arvtakeren til X4, og den modellen vi satser på fremover. Teknisk er de ganske like, men for kunden vil det dukke opp svært mange nye og spennende måter å anvende X5 på i forhold til X4.

Du får selvfølgelig kjøpt våre produkter både hos Elkjøp og Power.