Goplay aktivitetsplattform – vårt superkule univers for barna!

Hva er Goplay?

Goplay er vår aktivitetsplattform for alle aktive Xplora-kunder. Plattformen er et univers der du og barna kan delta i alle de superkule kampanjer vi har der – kampanjer som ønsker å oppfordre til fysisk aktivitet, glede, utforskning, lek og læring! Ja – alt dette er målet! Det er slik at antall skjermtid til barn øker med utviklingen av teknologi, på godt og vondt, så er fysisk aktivitet for barna enda viktigere enn noen gang. Den gode balansen er ikke alltid enkel, men noe som vi strever etter hele livet, kanskje?! Og vi foreldre har her en helt særskilt oppgave; å lære barna våre gode og sunne verdier de kan ta med seg videre inn i livet. Fysisk aktivitet og utforskning er meget viktige verdier.

 SPAR KR 500 NÅ PÅ VÅR PREMIUM X5 PLAY! KUN TIL KR 1490 🤩

Trenger du tips om styring av skjermtid? Les vårt tidligere blogginnlegg “Er barnet ditt avhengig av skjermtid? Slik går du frem”

Goplay vil inspirere til mer fysisk lek og bevegelse!

Vi ønsker å aktivisere barna enda mer – og gjøre det med lek og moro! Økende passivitet er en større utfordring som berører mange av oss med en annen livsstil enn tidligere. Mer skjerm, mer digitalisering av tjenester og et langt større tilbud av teknologi – for ikke å snakke om digitale spill som mange barn bruker svært mye tid på i dag.

 SPAR KR 500 NÅ PÅ VÅR PREMIUM X5 PLAY! KUN TIL KR 1490 🤩

Barna kan få superkule premier!

Xplora smartklokke har innebygget skritteller, som automatisk starter på 0 hver dag. Alle skrittene blir daglig registrert i Goplay aktivitetsplattformen, der hvert skritt blir til én Xplora-mynt for hver 1000:e skritt! Du kommer til å bli svært overrasket over hvor mye de små føttene beveger seg i løpet av dagen! I følge vår undersøkelse beveger barna som blir med på Goplay-plattformen seg 20 % mer enn andre som ikke er aktive her.

Xplora-klokkene lar deg ta del i alle våre ulike kampanjer på Goplay. I tillegg kan barna hente ut premier med de oppsparte Xplora-myntene i vår egne Goplay-butikk. Denne butikken er åpen hver fredag kl 16.00 og ut søndag. Nye premier legges til Goplay-butikken hver uke!

Xplora samarbeider med internasjonale verdensledende underholdningsselskaper i form av kampanjer barna og du kan være på i Goplay. Vi nevner Boss Baby, Tom & Jerry, Space Jam, Sonic – til UNICEF. Her kan barna delta og vinne kule premier – eller som i UNICEF-kampanjen; at barna er med å bidrar til å hjelpe barn i vanskeligstilte situasjoner.

 SPAR KR 500 NÅ PÅ VÅR PREMIUM X5 PLAY! KUN TIL KR 1490 🤩

Les mer om Goplay her!

Du kan delta sammen med barna!

Nå kan du som forelder være med å samle skritt og gi til barna dine (om du ønsker!) – og delta sammen med barna i alle våre morsomme kampanjer på Goplay med vår superlekre XMOVE aktivitetsklokke, som er designet for å passe hele familien!

Les mer om XMOVE her, med blant annet pulsmåler, bevegelsessensor, søvnmonitorering, skritteller og Bluetooth her

Slik går du frem for å delta på Goplay

Å bli med på Xplora Goplay-plattformen er raskt og enkelt. Alt du trenger er en Xplora-klokke og brukernavn for Xplora foreldre-appen.

1. Gå til Goplay.myxplora.com/no for å registrere barnet eller deg

2. Logg på Goplay-plattformen med samme bruker som du logger deg inn på Xplora-appen/foreldre-appen.

3.Ta på barnet ditt og/eller deg Xplora-klokken for å samle skritt! Se hvor mange skritt barnet og du har spart opp og hvor mange Xplora-mynter barnet eller du har av mynter fra Xplora-appen eller Goplay-plattformen på nett.

Har ikke barnet ditt en Xplora smartklokke ennå?

Bestill smartklokke, barnets første mobiltelefon, for å forenkle hverdagen for hele familien – og å kunne delta på vår superkule Goplay-plattformen nå! Velkommen til Xplora-universet! Les om og kjøp smartklokke til barn her

Vi har lansert fordelsprogram for alle våre Xplora-kunder – få fine premier!

 SPAR KR 500 NÅ PÅ VÅR PREMIUM X5 PLAY! KUN TIL KR 1490 🤩