#GOPLAY motiverer barn til ekstra aktivitet

Du har kanskje hørt om XPLORA #GOPLAY-plattformen. Men hva er egentlig denne plattformen og hvorfor er det så mange som bruker den?

Vi håper at vi kan besvare disse spørsmålene gjennom denne bloggen og at også dere vil snart se deres barn løpe begeistret rundt i hagen for å samle skritt.

 

En av våre viktigste oppgaver som selskap er å aktivisere barn. Vi ønsker å inspirere dem til bevegelse, sosialt spill og aktiviteter. Vi vet også at det kan til tider være utfordrende å finne motivasjonen til ekstra aktivitet i løpet av dagen. 

Det er flere faktorer som spiller inn som for eksempel været, litt mer attraktive skjermer hjemme eller rett og slett latskap. Dette gjelder barna og voksne på lik linje. Hvem av oss ikke har opplevd å måtte samle motivasjon for å dra på joggetur eller gå på trening? Det er ofte gevinsten som ligger i fysisk aktivitet som motiverer oss til å gi det lille ekstra og holde oss til treningsplanen.  

Vi i XPLORA følger tett på nye trender i markedet, og jobber stadig med utvikling av vårt produkt, slik at vi til enhver tid kan tilby våre kunder et topp moderne produkt. Derfor har vi nå lenge jobbet med lansering av vår nyeste aktivitetsplattform, der barna belønnes for fysisk aktivitet gjennom opptjente XPLORA COINS.

 

 

Når den indre motivasjonen for fysisk aktivitet ikke strekker til, der kommer XPLORA #GOPLAY

Så hvordan fungerer #GOPLAY? 

👉🏻 Gjennom en skritteller funksjon (som du finner i både XPLORA 4/3S og GO) kan barna og foreldre telle skritt som barn tar daglig.

👉🏻 På XPLORA #GOPLAY-plattformen blir disse trinnene til XPLORA-mynter.

👉🏻 1000 skritt = Én XPLORA-mynt

👉🏻 I #GOPLAY-butikken kan mynter brukes til å innløse svimlende premier!

Interessert i for eksempel en reisehøyttaler eller morsomme spill? Her er det opp til dere hvilke premier dere velger i vår #GOPLAY butikk

 

#GOPLAY er med på å skape gode vaner der barna selv ønsker å være ekstra aktive i hverdagen og har den lille ekstra motivasjonen til å være ute

Hvordan registrerer jeg meg på #GOPLAY? 

Registrering er raskt og enkelt. Du bruker samme brukernavn og passord som du har opprettet i XPLORA appen ved registrering av din XPLORA. Registreringen tar ett minutt og du kan gjøre det HER

 

Vårt mål er at XPLORA bidrar til å gjøre det litt enklere for både barn og foreldre å begrense skjermtiden. Vi ønsker å inspirere til økt fysisk aktivitet og større uavhengighet hos barn. Den er spesielt tilpasset for barn i alder fra 4 år og oppover.

Gjennom foreldre appen kan du se nøyaktig hvor mange steg barnet ditt tar i løpet av dagen og med GPS funksjonen kan du alltid være trygg på hvor barnet ditt er. Det kan derfor føles lettere og tryggere å slippe barnet ut i hagen eller lekeplassen.

Vi ser en tydelig trend at XPLORA #GOPLAY-brukere er  betydelig mer aktive, noe som igjen genererer positive langsiktige effekter.

Så bli med dere også – #GOPLAY er super morsomt for både store og små!

Vi ses på #GOPLAY!

For å lese mer om #GOPLAY klikk HER

Sjekk vår #GOPLAY Store HER

For mer informasjon om XPLORA klikk HER