4 enkle pynt-prosjekter til Halloweenfesten!

Liker du å gjøre litt ekstra stas i hjemmet med pynt og dekorasjoner til Halloween? Halloween er rett rundt hjørnet, og det er derfor ingenting som er viktigere i denne perioden enn Halloween-dekorasjoner som kan skape grøss og gru for små og store.

Å lage egne Halloween-dekorasjoner sammen er mye enklere enn det høres ut som, og ikke minst mer budsjettvennlig (og hyggelig!) Vi har derfor samlet 4 morsomme ideer til Halloweenpynt du og barna enkelt kan lage selv! 👻 Få stor WOW-effekt med disse 5 enkle ideene til Halloweenpynt!

ÅRETS JULEGAVE TIL BARNA 🎁 – XGO3 er barnets første mobiltelefon! 

1. Lag mini-gresskar av klementiner!

En enkel hjemmelaget Halloween-dekorasjon er å forvandle klementiner/appelsiner til små gresskar! 🎃

Tegn forskjellige skumle fjes på klementinene og bruk dem som pynt til Halloween-festen, eller del dem ut sammen med knask og knep godteri-innsamlingen når alle de små spøkelsene og monstrene kommer på døren din, én etter én! 🧛

2. Enkel spindelvev-dekorasjon med svart snor!

Spindelvev ut av svart snor – dette kan du faktisk enkelt lage selv! Alt som kreves er en svart snor, hvor det er kun fantasien som setter grenser for hvor stort edderkoppnettet ditt skal være. Snoren kan brukes både innendørs og utendørs, fest noen skumle edderkopper i spindelvevet som du enten kan lage selv, eller kjøpe i butikken!

3. Lysende halloweenpynt av gamle glass!

Har du tomme glass som du har spart på som for eksempel syltetøy eller annen mat kommer i? Da kan du enkelt lage dine egne Halloween-lykter ved å male skumle ansikter eller lignende på glassene! Plasser eller heng de små lyktene ute, eller bruk dem som Halloween-dekorasjon inne. Sett stearinlys oppi glassene for å få en skummel og lysende effekt ut fra det påmalte fjeset!

ÅRETS JULEGAVE TIL BARNA 🎁 – XGO3 er barnets første mobiltelefon! 

 

4. Flaggermus av eggekartong!

 

Denne enkle eggekartong-flaggermusen er perfekt å henge i vinduet!

Du trenger:

  • Eggekartong
  • Svart maling
  • Øyne – kjøp ferdige øyne som kan festes/limes, eller mal dette på
  • Tråd

 

Fremgangsmåte:

  • Klipp en remse på to eller tre «skåler» fra en eggekartong — tre blir absolutt mest dekorativt
  • Mal kartongen svart
  • Fest/mal på øyne
  • Tre en tråd gjennom midten og heng opp/legg som dekorasjon på bordet!

Vi håper du ble inspirert av disse 4 kreative DIY-prosjektene til halloween-festen! Tagg gjerne @xplora_norge hvis du skal teste ut noen av disse dekorasjonene 🕸🕯