Hold barna dine mer aktive og sunne med XPLORA og GOPLAY!

XPLORAS mobilklokke i kombinasjon med GOPLAY-plattformen hjelper barn å holde seg aktive, sunne og nysgjerrige!

Bare forrige uke tok alle XPLORA #GOPLAY brukere totalt nesten 1 MILLION SKRITT og tjente over 60 000 mynter å handle for i #GOPLAY-butikken.

 

 

Med en billion trinn kan du vandre verden rundt omtrent 14 ganger! Det er en imponerende sum og vi er utrolig stolte over at så mange velger en aktiv livsstil for barna sine!

 

Et aktivt barn er et sunt barn, og med XPLORA tar barn flere skritt enn sine jevnaldrende. Fysisk aktivitet har også mange helsemessige fordeler, noe som holder barn lykkeligere og mer trygge, i følge Helsedirektoratet. Leger nevner også at mer aktive barn har mindre sannsynlighet for depresjon, angst og utviklingsforsinkelser.

Men hvordan hjelper XPLORA #GOPLAY?

Barn belønnes for å være aktive. Siden XPLORA smartwatch har en skritteller, kan barn belønnes for å leke ute! Ved å kombinere Online og Offline Worlds (O2O), fremmer vi sunn lek og aktivitet ved å få barna aktive utendørs og samtidig tillate dem å tjene mynter som kan brukes til å låse opp premier,  som spill, klær eller annet tilbehør i vår nettbutikk .

Men vil barna virkelig løpe, gå eller leke mer bare for å tjene noe i en nettbutikk? Vel, faktisk viser dataene at svaret er JA! Barn som bruker #GOPLAY, tar mer enn dobbelt så mange skritt som sine jevnaldrende.

 

Så, er du nysgjerrig på hvordan du kan bli med nå og komme i gang?

Slik går du frem:

Trinn 1: Kjøp en XPLORA smartklokke

Trinn 2: Gå ut og bli aktiv!

Trinn 3: Logg inn på GOPLAY-plattformen 

Trinn 4: Bli med i en kampanje eller bruk myntene dine i nettbutikken

That’s it… så enkelt: D

Er du klar for å komme i gang? Hvis ja, bli med og kom i gang med Peter Rabbit 2-kampanjen og følg med for flere som kommer.

 

Vi ses på #GOPLAY!

For å lese mer om #GOPLAY klikk HER

Sjekk vår #GOPLAY Store HER

For mer informasjon om XPLORA klikk HER