Hvordan opplever kundene XPLORA?

Vi har fått mange tilbakemeldinger fra våre kunder siden vi har lansert XPLORA i Norge i 2016. Klikk her for å lese historier fra norske familier og hvordan de opplever vårt produkt i hverdagen.

 

For oss er XPLORA en helt fantastisk investering! Jeg er alene med ei jente på 7 år, og vi bruker klokken flittig enten det er at jeg ringer å minner henne på å gjøre seg klar til å gå på skolen om morgenen (dersom jeg begynner tidlig på jobb), eller som nå, når vi sitter på toget til Trondheim og hun ønsker å dra på lekerommet to vogner unna plassene våre. Hun er trygg på at hun bare kan ringe meg uansett hva det er! En veldig god trygghet for både mor og barn, og keg slipper å bekymre meg for at hun skal miste eller glemme den noen plass. Når klokken er med på skolen ligger den trygt i sekken og jeg har lagt inn perioder for lydløst anrop, helt genialt så det slipper å forstyrre skolehverdagen.

Mvh Strålende fornøyd mor og barn

Har nå hatt Xplora klokke til min datter i litt over ett år. Vår erfaring med både klokke og selskap har vært fantastisk.
At klokken i seg selv er meget anvendelig for et barn og at den ikke er til hinder i lek, gjør at man enkelt kan komme i kontakt med barnet. Først i sommer fikk vi fullt utbytte av klokken da vi på ferie i Thailand mistet minste jenta midt i folkehavet på på et marked.
Alle kan sikkert tenke seg den følelsen.
Men den beste følelsen er når man ringer barnet og man får svar, og 10min etter er man gjenforent… det er i slike situasjoner man setter pris på dagens teknologi.

Hvorfor jeg egentlig poster innlegg idag, er at vi grunnen bading med klokke måtte kjøpe ny klokke. Og på grunn av den fantastiske servicen vi har fått av dere fra dag en, fortjener dere masse ros for deres serviceinnstilling. Fra første møte ga dere ekstraservice, julehilsen med det lille ekstra. Og i dag åpner jeg pakken med ny klokke, og der ligger ikke bare klokken, men to ekstra remmer i tillegg. 👍👍👍😀

Takker igjen for alltid fantastisk service!

Vår vurdering av klokken er helt fantastisk. Vi har en gutt på 11år som har ADHD og vi fant ut av vi ville prøve denne måten på å ha litt kontroll på han. Og det har slått ut veldig positivt for oss. Før brukte han lang tid på nesten alt han skulle, spesielt når han skulle ta buss til/fra skole. Dette har nå snudd helt og han når nå bussen 9/10 ganger. Og vi har mer kontroll på hvor han er siden vi har lagt skole og hjem under sikker plass. Og da får vi beskjed når han er utenfor disse sonene. Og han liker klokken veldig mye. Han har også blitt enklere å få tak i siden han alltid skrudde mobilen han hadde på lydløs.Vi er så fornøyd at vi gleder oss til hun minste skal begynne på skolen for da skal hun også få en sånn klokke.

Vi startet med 1 stk til vår 8 åring. Nå har vi 5 stk og både voksne og barn helt ned til 3 år bruker disse på ulike måter. 3 åringen er hyperaktiv og krever 100% oppmerksomhet absolutt hele tiden. Vi har fått i klokka et fantastisk hjelpemiddel og sikkerhet når vi er i dyreparken, Bø Sommerland og Legoland mm. 8 åringen har fått mye mere bevegelse frihet da vi kan legge skoleveien som sikker område og følge han visuelt til han er på plass. Dette gir oss trygghet. Vi voksne og spesielt u.t som har sjef jobb på sykehuset har ekstremt mange telefoner inn i løpet av en dag velger nå å skru av mobilen hjemme og bruker kun klokken som bare dem nærmeste kan nr til. Lyd kvalitet er utrolig bra og fungere bedre en de fleste handsfree i bil. Denne klokken har faktisk gjort mye i vår hverdag både enklere og sikrere. Fantastisk og takk!

Vi kjøpte Xplora klokke til vår datter litt før jul. Var veldig i tvil om vi skulle kjøpe en mobil til henne eller om vi skulle prøve klokken. Har ikke angret et sekund, jeg synes den fungerer utmerket til vårt behov som er å få tak i henne når vi trenger det, gi enkle beskjeder på melding og at hun har trygghet til å kunne få tak i oss. I en verden hvor wifi er altoppslukende er det veldig greit å kunne begrense bruken litt. Vi har ipader hjemme som er veldig populert, men også til tider altoppslukende. Dette er enda et argument for hvorfor xplora er så fin. Hadde vi valgt vanlig smart telefon tror jeg nok den ville stjelt mye tid hos vår datter. Så alt i alt er vi hittil veldig fornøyde med klokken.

Min datter på 5,5 år og jeg er strålende fornøyd med Xplora’n vi har kjøpt! Vi var på ferie på Tenerife og var begge veldig spent på hvordan den ville fungere i utlandet! Den fungerte perfekt, akkurat som hjemme. Det kostet heller ikke noe ekstra å benytte den utenlands! Det var veldig mange som kikket undrende bort på datteren min mange ganger. Spesielt når hun var på lekeplassen vakte hun oppsikt. Hun lå ofte inne i de ulike lekeapparatene og ringte til meg, eller svarte telefonen når jeg ringte til henne. Både hun og jeg følte oss ekstra trygge når hun hadde på seg klokka. Istedenfor å rope til hverandre mellom restauranten og lekeplassen, kunne vi ringe hverandre. Datteren min ringte også til familiemedlemmene våre hjemme, for å fortelle om ferien sin på Tenerife. Vi gleder oss til å ta med Xplora’n på neste ferie også! Trygghet for både liten og stor!

En historie om trygghet, ro og glede for oss og våre 3 barn på 7,9,11 år. Dette blir kort, gode ting trenger ikke så mange ord. Vi fikk en savnet trygghet tilbake med klokkene, vi vet alltid hvor barna er. Vi fikk savnet ro tilbake fordi vi alltid får tak i barna og de i oss.Vi fikk gleden at de faktisk fantes noe som var bedre en en mobil telefon hvis du er ute etter å ha ‘viktig’ kontakt med barna dine og de med deg.

Vi kjøpte våre to klokker til våre eldste barn, med tanke på om at de skulle kunne få tak i oss og vi skulle få tak i dem. Datteren vår elsker den, og har den med over alt, mens sønnen vår sliter litt med at han glemmer å ta med den igjen etter han har ladet den. Dette har da den minste jenta på 4 år fått med seg. Så nå får vi støtt og stadig tlf fra gutten sin tlf, der det er minstejenta som rapporterer at hun koser seg i barnehagen, er hos en venninne, om vi kan komme ut med en brødskive eller tilsvarende. Hun har for liten hånd til klokka, men hun stapper den i jakka uten at vi ser det og tar den med seg over alt. Føler hun at hun må fortelle oss noe, sniker hun seg ut til jakka og finner fram bilde av oss. Så det ser nok ut som vi må investere i en klokke til 5 års dagen hennes.

Med en jente som går i 1. klasse, har flyttet til et nytt sted, og med foreldre som ikke lenger bor sammen, har Xplora klokka vært god som gull å ha. Hun kan ringe til mamma når hun er hos pappa, selv om hun ikke er stor nok til å ha mobiltelefon. Hun kan motta meldinger av en mamma som savner henne, og lese disse helt selv, hun har jo lært å lese i 1. klasse. 6-åringen er aktiv og liker å være ute, både alene og med venner, og da er det trygt og godt både for henne og mammaen at klokka har GPS, spesielt når vi har flyttet og ikke helt er kjent i nabolaget enda. GPS’en har vært brukt flere ganger, og den er veldig nøyaktig.

Jentungen fikk Xplora under juletreet, og hun ble kjempeglad for den, da hun skjønte alle tingene hun kunne gjøre med den. Det tok omtrent en halvtime, så hadde hun kontroll, fordi den et så lett å bruke.

Legger ved en liten solskinnshistorie fra en dag hun var på besøk hos datteren til en venninne av meg: Jeg ble oppringt fra Xplora-klokka. “Jeg har klokka mi, jeg kan ringe mamma”, sa hun. Jenta mi var fortvilet, hun og venninna var inni lekehytta i hagen deres, og de var blitt forfulgt av et monster, og dette monsteret var utenfor døra slik at de ikke kom seg ut. Og mammaen var inne i huset så hun kunne ikke høre dem. “Den er stor og stripete”, gråt venninna. Jeg hørte venninna gråte høyt, og sa at jeg skulle ringe til mammaen så hun kunne komme ut og hjelpe. Da jeg ringte så begynte venninna mi å le, for dette “monsteret” var familien sin 1 år gamle katt, som bare er veldig leken og springer etter føttene til ungene. Venninna mi fikk ropt inn katten, og sa til jentene at nå var det trygt å komme ut. Resultatet av dette var at venninna mi absolutt skulle kjøpe en slik klokke til dattera si 😉