Les hva våre kunder sier om oss og deres erfaringer med oss.

Alle våre kunder er like viktige – dine tilbakemeldinger danner grunnlaget for alt vi gjør.

Vi har fått mange tilbakemeldinger fra våre kunder siden vi har lansert XPLORA i Norge i 2016 og vi er takknemlige for hver og én.

Vi i XPLORA ønsker at barn skal ha tilgang til teknologiske verktøy tilpasset deres alder, ikke omvendt. Og som en liten bedrift er vi helt avhengige av engasjerte kunder og konstruktive tilbakemeldinger fra dere.

 

Derfor har vi åpnet for anmeldelser på vår Facebook side slik at alle våre kunder har muligheten til å dele sine opplevelser med XPLORA. Og for oss som er en liten bedrift har det en enorm betydning.

 

XPLORA familien har vokst siden 2016 og pr dags dato er det over 50.000 familier i Norden som har valgt XPLORA for sine barn. Dette hadde vi ikke klart uten kunder som er fornøyde, som anbefaler oss til andre og forteller andre om sine opplevelser med XPLORA. Og som velger tryggheten i vårt produkt.

 

Vi er stolte og glade over å få så flotte og positive tilbakemeldinger. Samtidig setter vi også veldig stor pris på innspillene vi fikk på områder hvor vi kan bli bedre. Vi lover å jobbe videre med dette gjennom tiltak som kan løfte oss.

 

Er det noe du brenner inne med, kontakt oss gjerne her.

Skulle du ønske å skrive en omtale om XPLORA kan du gjerne gjøre det her.

 

Vi jobber hardt for at alle våre kunder skal være fornøyde. Følg med i tiden fremover, det kommer mange spennende nyheter og forbedringer basert på innspill fra dere.

Kjære kunder! Tusen takk for flotte tilbakemeldinger – vi lover å jobbe videre med alle!

Vurderer du å kjøpe XPLORA til ditt barn kan du lese mer her.