Nå er Xplora i hele Norden!

Etter en stor suksess i resten av Norden med over 65.000 kunder i Norge, Sverige og Finland er det med stolthet og ydmykhet at vi ønsker å meddele at XPLORA smartklokker vil nå være tilgjengelig i Danmark for første gang! Nå er XPLORA i hele Norden!

15. oktober 2020 lanseres XPLORAs prisbelønte smartklokke, XPLORA 4, i Danmark.

XPLORA 4, som nylig ble kåret til “best in test” på TV2 Norge og M3 i Sverige, er en mobiltelefon spesielt designet for barn i form av en smartklokke. Som den første mobiltelefonen i verden som er CE-godkjent for barn, er XPLORA en trygg og effektiv teknologi designet for å gi barn en trygg introduksjon til den digitale verdenen. Derfor er XPLORA 4 en fantastisk første telefon for barn i alderen 4 år og oppover.

I tillegg til å være den eneste smartklokken for barn med tilhørende aktivitetsplattform og skritteller som hjelper til med å motivere barn til mer fysisk aktivitet, har XPLORA også gitt barn større frihet til å bevege seg utenfor, da klokkens innebygde GPS lar foreldre følge og spore barnets bevegelser. Med XPLORAs smarte samtalefunksjon med 4G-dekning er foreldrene også bare et klikk unna hvis noe skulle skje, noe som også er en funksjon som gjør XPLORA 4 til en flott måte for barn å holde kontakten med besteforeldre, familie og andre utvalgte personer som kan lett kontaktes direkte fra klokken.

 

Nordens største elektronikkgiganter støtter XPLORA

Vi velger å samarbeide med XPLORA fordi de er et spennende selskap med gode produkter mot en klart definert målgruppe i markedet. Vi opplever Xplora som et selskap med høy kompetanse, enkle å samarbeide med samt at de også er veldig fleksible når det oppstår nye utfordringer. Vi opplever også Xplora som veldig aktive og offensive i sin markedsføring.” 

Roy Westbye, Nordic Product – / Purchasing Manager Mobile Accessories, Elkjøp

Vi er glade for å kunne introdusere XPLORA i Danmark i et større nordisk initiativ. Vi kan se hvilken forskjell det har gjort for foreldre rundt om i Norden og tror dette er riktig tidspunkt å introdusere et godt og trygt produkt, med en klar visjon i markedet. Vi er glade for å kunne starte samarbeidet med et svært kompetent, teknologidrevet – nordisk selskap.

Thomas Tønsberg, Nordic Category Manager Fitness & Activity, Power International AS

xplora i hele norden

 

Hvilken rolle spiller teknologien for nordiske foreldre i en tid preget av COVID-19?

Visste du at barns fysiske aktivitetsnivå i Norden falt med mer enn 30% da COVID-19 tok tak i verden?

I samarbeid med analysebyrået IRO lanserte XPLORA en omfattende studie om barns aktivitetsnivå i Finland i desember 2019. Uvitende om COVID-19-pandemien som ventet rett rundt hjørnet, og hvordan dette ville påvirke resultatet av forskningen, ble det raskt klart at pandemien snudde familiens hverdag på hodet. Dette kan også sees, ettersom barns fysiske aktivitetsnivå falt med over 30% ettersom skoler og sportsaktiviteter ble lagt ned i løpet av studiene. En betydelig økning i barns skjermforbruk ble tydelig da barns aktivitetsnivåer gikk ned, med at iPad ble et middel for ‘arbeidsfred’ for mange, da foreldre måtte jobbe hjemmefra og barn ble sendt hjem fra skole og barnehage. Til dette påpeker Kplil Mobils administrerende direktør, Kjetil Fennefoss, hvordan i Norge blant annet var gjennomsnittlig antall trinn blant barn 8000 per dag før COVID-19, som siden har falt til 5600 trinn per dag.

Her har XPLORA vist seg i Norge, Sverige og Finland, å være en sikkerhet for foreldre ved å bidra til mer frihet og uavhengighet blant barn i takt med å gi motivasjon for mer fysisk aktivitet.

VIi gleder oss til å høre solskinnshistorier om hvordan XPLORA vil bidra til lettere hverdag også for danske barn og foreldre, og gratulerer Danmark med den store lanseringen! 

 

LES MER OG FÅ KLOKKEN SENDT RETT HJEM FRA VÅR NETTBUTIKK HER

Du kan også kjøpe XPLORA smartklokken på Elkjøp, Power, Komplett og Kjell & Company.