NYHET – vi lanserer verdens første aktivitetsplattform!

Vi feirer lanseringen av Spion i aksjon-filmen og lanserer #GOPLAY, hvor barna kan tjene XPLORA COINS, få belønninger og kjøpe produkter for XPLORA COINS i vår #GOPLAY Store.

Trender

Vi i XPLORA følger tett på nye trender i markedet, og jobber stadig med utvikling av vårt produkt, slik at vi til enhver tid kan tilby våre kunder et topp moderne produkt.

Aktive barn

Vi heier på aktive barn, og ønsker å inspirere til aktiv og sosial lek og aktivitet. Alle våre nyeste modeller er utstyrt med skrittelleren, der barnet kan følge med på hvilken distanse det tilbakelegger når det er ute og leker.

Teknologi

Samtidig så vet vi også at teknologien har kommet for å bli og ønsker å tilpasse den til barnas behov – en teknologi som kan trekke opp interessen til å bevege seg utendørs.

#GOPLAY

Derfor har vi nå lenge jobbet med lansering av vår nyeste aktivitetsplattform, der barna belønnes for fysisk aktivitet gjennom opptjente XPLORA COINS. Vi feirer lanseringen av Spion i aksjon-filmen og lanserer #GOPLAY, hvor barna kan tjene XPLORA COINS, få belønninger og kjøpe produkter for XPLORA COINS i vår #GOPLAY Store.

Plattformen fungerer for alle brukere som har følgende XPLORA modell:  XPLORA 3S, XPLORA GO og XPLORA 4.

 

Vær blant de første i Norge som får teste denne plattformen sammen med dine barn!

 

 

 

 

Bruk koden “SID” og få 50 XPLORA COINS!

For å lese mer om #GOPLAY klikk HER

Sjekk vår #GOPLAY Store HER

For mer informasjon om XPLORA klikk HER