NYHET! X5 Play

Nå lanserer XPLORA nyheten X5 Play! En helt ny modell av mobilklokker for barn. X5 Play gir deg alle de fantastiske fordelene med vårt tidligere produkt, XPLORA 4, men med oppdaterte funksjoner og design. Ring, send talemeldinger, følg med på GPS-en og mål skritt i skrittelleren!

– Vi er så glade for å endelig dele denne nyheten med både potensielle og eksisterende brukere! Jeg syns X5 tilfører produktsortimentet vårt det lille ekstra, spesielt med sitt stilrene design, forteller Kjetil Fennefoss, CEO i XPLORA.

Vil du vite mer om X5 Play? Se her!

Nytt design

Forskjellen mellom X4 og X5 Play er først og fremst utseende. Etter ønske fra forbrukeren har XPLORA nå lagd en mobilklokke med et mer nøytralt design. X5 Play har et visuelt renere utseende og kommer i fargene svart, svart med rosa detaljer og svart med blå detaljer.

I tillegg har X5 en annen versjon av Qualcomm chip-set (en microchip som finnes i de fleste telefoner) som gir oss flere muligheter. Microchipen medfører at X5 er 1mm tykkere, så X4 har en fordel ved at den er litt tynnere.

De viktigste funksjonene

X5 Play har alle de essensielle funksjonene som XPLORAs tidligere modeller. Funksjoner som å ringe og sende/motta talemeldinger og emojis, GPS, skritteller, kamera, SOS-knapp er tilgjengelig både for X5 Play og X4. Hovedfokuset til XPLORA er å fortsette å skape teknologi som er tilpasset for barn.

Teknisk sett er produktene ganske like, men for kunden vil det dukke opp nye og spennende måter å anvende X5 på i forhold til X4.

Har du nettopp kjøpt X4? Frykt ikke! Det vil komme oppdateringer og utbedringer som blir tilgjengelig for begge modellene også.

Les mer om X5 Play her!

Fortsetter å utvikle

X5 Play har flottere design, større minne og raskere prosessor sammenlignet med Xplora 4. 

– Den nye mobilklokken X5 Play er kun én av mange spennende planer XPLORA har i 2021. Vi skal fortsette å forbedre oss som Nordens ledende utvikler av teknologi for barn, avslutter Kjetil Fennefoss.

XPLORA 5 Play vil er tilgjengelig i nettbutikken til Elkjøp, Power, Kjell & Company og Komplett.
Den vil også kunne kjøpes i deres butikker veldig snart!