XMOVE aktivitetsklokke for hele familien!

La oss presentere vår lekre og sporty XMOVE – den ultimate aktivitetsklokken for hele familien!  Dette er en klokke som skiller seg ut fra våre andre produkter. Som de andre klokkene har XMOVE skritteller, klokke og meldingsfunksjon. I tillegg kan XMOVE også måle puls, blodtrykk, oksygen og har en egen søvnmonitorering! Den måler søvnkvalitet og varighet, som deretter kan vurderes i Xplora -appen du kan koble XMOVE opp mot. Selvfølgelig kan du også koble den mot din egen smarttelefon med Bluetooth!

Mer info og kjøp XMOVE her!

Vår idé med aktivitetsklokken er å gjøre hele familien mer aktiv og å stimulere til økt fysisk aktivitet! Som nevnt over kan XMOVE, i likhet med de andre klokkene, kobles opp til Xploras unike Goplay-plattform, der hvert 1000:e skritt du tar blir konvertert til en fiktiv Xplora-mynt. Du kan enkelt dele stegene dine til familiens andre Xplora-klokker – og med disse myntene kan du deretter kjøpe morsomme ting med via vår Goplay-butikk!

Vi har i denne klokken også valgt å ekskludere tilgang til sosiale medier og internett, da vi brenner, jobber og tror på trygg digital hverdag til barn – der voksne har kontroll til barna blir litt større og har bedre forutsetninger for å kunne håndtere internett og det som kommer med.

XMOVE har et elegant og superslimt design. Du merker nesten ikke at du har på deg klokken! XMOVE er tilgjengelig i to farger; petrol og lyserosa. Prisen er veiledende 699 kr.

Mer info og kjøp XMOVE her!