Sjekkliste for en sikker sommer med Xplora!

Sommerferien kan bestå av utrolig mange forskjellige aktiviteter å gjøre sammen med familien. Dra til stranden, reise til et annet land, besøke nye steder i Norge, hyttetur, telttur, møte familie, møte venner, glede seg til å spise favorittisen din – det er sommer! For en avslappende sommerstund – sammen med våre smartklokker – har vi samlet noen kule og nyttige tips for hele familien:

Beskytt huden mot solen! Spesielt den sensitive huden til barn trenger solbeskyttelse med høy solbeskyttelsesfaktor. På høysommeren er solbeskyttelsesfaktor 50 å anbefale. Sørg for at solkremen din ikke bare beskytter mot UVB-stråler, men også mot UVA-stråler. Enda bedre, bruk dekkende klær og solhatt for å beskytte huden enda bedre. Generelt bør du unngå den brennende middagssolen og holde deg i skyggen, evt ta deg pauser innimellom i skyggen for avkjøling.

Vi bør ikke bare beskytte huden vår, men også øynene våre mot solens sterke stråler. Barnas øyne er fortsatt spesielt følsomme og bør beskyttes med mørktonede kategori 3-briller eller, ved sjøen, med kategori 4-briller.

Drikk nok vann i løpet av dagen! Spesielt når vi er i aktivitet eller svetter mye, trenger kroppen en ekstra porsjon væske for å holde seg godt hydrert. Frukt og grønnsaker med høyt vanninnhold er gode snacks på varme dager. Ferske jordbær, eple, vannmelon, en agurk eller tomater er perfekt som snacks til bilturen, stranden, camping eller hvor dere ferierer sommeren.

Pass på at barna ikke spiser for tungt måltid hvis de vil bade etterpå. Etter en matbit, vent en stund eller spis et lettere måltid før barna bader.

Det er best å ta av Xplora-smartklokken før du påfører lotion/solkrem og før du går i vannet. Xplora X5 Play er sertifisert IP68 som “vannbestandig”, men spesielt barn holder sjeldent øye med hvor lenge og hvor dypt de er i vannet.
Dessuten er ikke alt vann likt: klor, sjampo, salt og lignende svekker vanntettheten til tekniske enheter og vannmotstand kan ikke lenger garanteres her.

Passer badetøyet fortsatt? La barna prøve badetøy hjemme før dere reiser på ferie for å unngå ubehagelige overraskelser! Ta med skift og ekstra badetøy så barna kan unngå å gå i vått badetøy. Her kan både ekstra undertøy, sokker og håndkle være lurt å ta med seg.

Ikke glem å sjekke lufttrykket på luftmadrassen din før pappa blir komfortabel på den! Det er aldri en dårlig idé å ha med seg en pumpe for ekstra påfyll av luft.

Har du tenkt på alt? Da kan sommerferien komme!
Med kameraet på din Xplora smartklokke kan du ta bilder av de kuleste øyeblikkene og sende dem rett til bestemor og bestefar! Eller har du ikke tid til bilder fordi du fortsatt ønsker å nå trinnmålet ditt? Med våre mobilklokker for barn kan du alltid holde øye med trinnene dine og klatre på Goplay-rangeringene underveis! Husk å drikke vann ofte!

Din sommer-sjekkliste oppsummert:

  • Påfør solkrem som beskytter barna og deg selv
  • Drikk nok væske gjennom dagen
  • Unngå den brennende middagssolen
  • Ta av deg Xplora-smartklokken før du svømmer
  • Ha en fantastisk sommer

Les mer om våre innovative smartklokker!