Tilbakemeldinger som varmer XPLORA-hjertet

Hei alle sammen! For en herlig gjeng dere er og takk for alle tilbakemeldinger. Etter lanseringen av vår nye mobilklokke X5 play har vi fått overveldende respons med både hyggelige vurderinger og gode tilbakemeldinger.
Vi verdsetter både ris og ros!

 

Her er noen av de fantastiske tilbakemeldingene våre:

 

Trengte ny reim til klokken til datteren min, som har gått i stykker. Fant ingen i salg på nettet, kontaktet XPLORA kundeservice og fikk tilbud om nytt chips gratis eller en returnert reim uten noen kostnad. Kjempeservice.
– Nina på Facebook

Denne var utrolig stilig 🤩 Nathalie likte utseende veldig godt 😎
– Annikken i kommentarfelt på Instagram

En fantastisk klokke som inneholder akkurat det små barn trenger. Man kan ringe til de kontaktene som er lagt inn i foreldre appen, ta bilder, og ikke minst samle skritt. En kjempegod klokke som har gjort hverdagen vår enklere og ikke minst tryggere 💙
– Nathalie på Google

Raskt svar og hyggelig kundeservice. Veldig enkel i bruk, tok 4 åringen under 1 dag å lære seg å bruke. Kjekt at man kan sende talemelding så selv de minste kan sende og motta korte beskjeder uten å måtte ringe.
– Veronica på Facebook

Super «barnets første telefon». Enkel å bruke, både telefon og chat. En stor trygghet for foreldre og andre som har ansvar for barnet. Smart GPS funksjon som viser hvor barnet befinner seg og varsler når det er utenfor eller innenfor «trygg sone». Radius fra hjemmet kan man velge selv. Veldig fornøyd.
– Mette på Facebook

Vi får også kjempemange spørsmål og av og til litt ris. Vi tar til oss alt og lærer hele tiden for å kunne skape de beste produktene for deg og dine barn. Hvis du sitter inne med tilbakemeldinger eller spørsmål så ikke nøl med å kontakte kundeservicemail eller telefon.

Vi setter også stor pris på om dere vil gå inn å gi oss reviews og tilbakemeldinger på Facebook og Google.