XPLORA feirer en ny logo!

I løpet av de siste årene har vi vokst fra en liten oppstartsbedrift, til å bli Europas ledende produsent av telefonklokker for barn.

Dette er et resultat av vår lidenskap for å bidra til å holde barna trygge, aktive og sunne – i kombinasjon med enorm støtte fra våre lojale kunder som har delt sine erfaringer og anbefalt XPLORA videre

Med XPLORA har våre 400 000 brukere verden over, tjent over en 1 MILLION mynter for bruk i vår nettbutikk, bare som en belønning for å holde seg aktive.

Xplora smartklokker i turkis, blå og rosa.
XPLORA 4 turkis, blå og rosa

 

Rebranding høydepunkter

Når vi fortsetter å vokse som en organisasjon, vokser også vår evne til å påvirke verden rundt oss gjennom positive sosiale endringer. I dag er vi glade for å kunngjøre noen viktige endringer:

1. Ny logo

Du har kanskje lagt merke til at logoen vår har endret seg. Vi har skiftet fra en sommerfugl til en X. Symbolet representerer noen få viktige ting: To streker i motsatt retning – viser påvirkning begge veier, når barna beveger seg, beveger verden seg. Krysset representerer at digital teknologi, glade barn, fysisk aktivitet og en bevissthet rundt verden rundt oss krysser hverandre. Det er en symbol for måten XPLORA knytter sammen og forener familier rundt trygg, aktiv og sunn livsstil.

Xploras nye logo er en hvit X i en rød firkant.
Ny XPLORA logo, som er et symbol på vårt engasjement for å støtte sunne, aktive barn

2. One Tree Planted

Vi er også stolte av å kunngjøre at fra nå av vil XPLORA plante ett tre for hver telefonklokke som er kjøpt i juli og august 2020. Ikke bare er vi opptatt av å hjelpe barna til å være mer aktive og sunne, men vi ønsker også å motivere barn og unge til å ta valg som vil være positive for vårt miljø 💚

Xploraklokke blå er lik one tree planted.

 

For hvert XPLORA-kjøp, planter vi ett tre

Klimaendringer er en sak som angår oss foreldre på en spesiell måte. Valgene vi tar nå vil ha en grunnleggende påvirkning på våre barns fremtid.

Bilde fra one tree planted. Busker med hender i og grafikken over som leser "this product plants trees".
XPLORA = ett tre plantet

Vi ønsker at kundene våre skal være stolte av at de har valgt XPLORA. Det som er best for barn, er også vår prioritet. Denne ideologien har preget oss hele veien, og skapte produktet vi har i dag. Men nå vil vi ta ideen et steg videre.

For hver kjøpte XPLORA planter vi ett tre i samarbeid med en ideell organisasjon One Tree Planted.

Barn er fremtiden vår, så det er bare rettferdig å tilby dem muligheten til å glede seg over en velstående planet. Et godt valg har nå enda større konsekvenser og sammen kan vi gjøre verden til et bedre sted for barna våre å leve i.

For å lære mer om vårt engasjement for miljøet og vårt løpende samarbeid med OneTreePlanted, se denne raske videoen:

SE VIDEO HER

Vår rebranding – a recap

Vårt mål er at vårt produkt bidrar til å gjøre det litt enklere for både barn og foreldre å begrense skjermtiden.

Vi ønsker samtidig å inspirere til økt fysisk aktivitet og større uavhengighet hos barn. Alle våre XPLORA klokker er spesielt tilpasset for barn i alder fra 4 år og oppover. Gjennom foreldre appen kan du se nøyaktig hvor mange steg barnet ditt tar i løpet av dagen og med klokkens GPS kan du alltid være trygg på hvor barnet ditt er. Det kan derfor føles lettere og tryggere å slippe barnet ut i hagen eller lekeplassen.

I februar lanserte vi «GO PLAY», en unik aktivitetsplattform der barna belønnes for fysisk aktivitet gjennom opptjente XPLORA COINS.

Vi håper at teknologien vi utvikler vil bidra til å holde barn trygge, sunne og aktive. Vi er stolte av å bidra til å beskytte miljøet og hjelpe barn å lære mer om hva de kan gjøre for å gjøre vår verden til et bedre sted. Vi takker for støtten og ser frem til nye eventyr sammen med dere.

Ønsker du å lese mer, eller kjøpe XPLORA klikk HER