Vi introduserer Xplora Pay

De gamle, gode lommepengene på en ny og smart måte! Xplora Pay er en trygg og unik sparekonto og betalingsløsning for barn – der du som forelder har full kontroll. Barnet får sitt eget kort og kan velge mellom superkule motiver. Du kan via din foreldre-app overføre penger inn på kontoen, sett opp ukelønn og diverse belønninger, administrere transaksjoner og mye mer!

Supersmart, motiverende, et sted barnet kan lære om penger og verdier – og lekende lett å bruke! De gode , gamle “lommepengene” i en smart og ny innpakning! Xplora Pay har alt du og barnet trenger for en trygg sparekonto og en smart betalingsløsning – som er unikt tilpasset barnet og deg som forelder.

Registrer deg nå for å motta en rabattkode med 3 måneders fri bruk på Pay*

Transaksjonene skjer i samarbeid med Mastercard.

Mer informasjon kommer fortløpende.

Forhåndsregistrering

Forhåndsregistrer deg NÅ og få 3 måneder fri bruk.*

* Obligatorisk
Velg alle måtene du ønsker å høre fra:

Du kan melde deg av når som helst ved å klikke på lenken i bunnteksten av e-postene våre. For informasjon om vår personvernpraksis, vennligst besøk vår nettside.

Vi bruker Mailchimp som vår markedsføringsplattform. Ved å klikke nedenfor for å registere, godtar du at informasjonen din vil bli overført til Mailchimp for behandling. Lær mer om Mailchimps personvernpraksis her.


Ukelønn og kortkontroll – smart og trygt!

Du kan fra din foreldre-app direkte legge inn et beløp som blir utbetalt når du ønsker.

Du kan også med et tastetrykk bestemme hva kortet skal brukes til og hvor det skal brukes – slik at du til enhver tid har full kontroll!

Motiverende oppgaver!

Du og barnet ditt kan finne ut hva som skal være reglene og rammene – og sammen bli enige om motiverende oppgaver. Du som forelder legger så inn dette via foreldre-appen – smidigere blir det ikke. Beløpet blir frigjort når du registrerer i appen at oppgaven er fullført. Enkelt, motiverende – og smart!

Xplora Pay er den ultimate sparekontoen og betalingsløsningen for å både lære barn om penger, motivere til ulike ting i livet som er viktig for barnet og superenkel i bruk for deg som forelder!

Register deg i dag og få 3 måneder fri bruk* av Pay ved aktivering av tjenesten!

Mer informasjon kommer fortløpende.