Verv en venn – få fine premier!

Klikk HER FOR Å BEGYNNE VERVINGEN

Nå har du muligheten til å få superfine vervepremier hos oss! 

Er du Xplora-kunde? Nå har du muligheten å få fine premier eller opptil 6000 kr gjennom vårt verveprogram! De du verver får 300 kr i rabatt på sitt første kjøp av en Xplora X5 Play – og du vil kunne velge mellom fine premier eller 300 kr for hver person du verver. Det skal lønne seg å være Xplora-kunde!

Logg inn her for å verve en venn, familie eller bekjente.

Vær oppmerksom på at det ikke er mulig å kombinere denne rabatten og andre tilbud under kampanjer. Dette betyr at personen du verver i kampanjeperioder vil få gjeldende kampanjepris som allerede er rabattert. Du som verver vil alltid kunne motta vervepremier eller 300 kr pr person du verver.

NB! Når du logger deg inn: Hvis abonnementet gjelder en Xplora-klokke, skriver du inn ditt mobilnummer (det telefonnummeret smartklokken er koblet opp mot), ikke selve mobilnummeret til smartklokken.

Vær oppmerksom på at har du akkurat bestilt smartklokke og vil benytte de av anledningen til å verve – kan det opptil 30 minutter før bestillingen er inne i systemet vårt og du kan logge deg på og starte å verve.

Klikk HER FOR Å BEGYNNE VERVINGEN

 

Se de fine premiene du kan velge mellom!