Den nye XGO3 og de viktigste forskjellene fra den forrige XGO3

Barnevennlig teknologi – den nye XGO3-smartklokken for barn er et smart alternativ til en mobiltelefon som kombinerer samtaler, meldinger og GPS.

«Velkommen til jungelen vår»-konseptet stimulerer barnas superkraft – fantasien.
De nye, fargerike dyremotivene tar barna med inn i en kreativ verden og oppmuntrer til aktiv lek. Den populære innstegsmodellen av smartklokken for barn har alle de populære hovedfunksjonene og de høye Xplora-sikkerhetsstandardene.

Mer barndom, mindre bekymringer!

Xplora XGO3 smartklokke holder hele familien tilkoblet. Barna kan ringe, sende og motta meldinger, og foreldrene kan sjekke hvor barnet befinner seg via GPS i foreldreappen. (Anbefalt alder: 4-9 år)

Takket være Xplora foreldre-appen kan foreldre og foresatte holde et øye med alt: De kan definere hvilke kontakter barnet kan kommunisere med via smartklokken, og de kan stille inn personlig skolemodus og individuelle sikre soner.

Samtale og talemelding
Hvis du vil at barnet ditt skal kunne ringe på farten uten å ha en fullverdig mobiltelefon, er XGO3-smartklokken en tryggere løsning: Det er mulig å ringe og sende (tale)meldinger, men ikke å surfe på Internett. Xplora sin smartklokke tilbyr bare de funksjonene som barnet virkelig trenger. Det er veldig enkelt å ringe med smartklokken for barn – du kan bruke den ved å trykke på berøringsskjermen.

Posisjonssporing via GPS
En trygg og bekymringsfri hverdag når barnet ditt er på farten. Takket være XGO3s GPS-posisjonssporing kan du enkelt se hvor barnet ditt befinner seg ved hjelp av en kartvisning i sanntid. Med Xplora foreldre-appen på smarttelefonen din kan du også definere personlige sikre soner. Du har full kontroll over området for disse sikre sonene. Hvis barnet ditt går inn i eller ut av disse områdene, gjenkjenner barnets klokke dette og sender deg et varsel på smarttelefonen din. På denne måten vet du umiddelbart når barnet ditt har kommet trygt frem til skolen, eller du kan reagere raskt hvis barnet går seg bort eller trenger hjelp.

Reduserte funksjoner for uforstyrret læring
Smartklokke for barn med skolemodus – du kan enkelt stille inn skolemodus for barnets skoletid via foreldreappen. Da aktiveres den automatisk i skoletiden.

I skolemodus er det ikke mulig å ringe vanlige samtaler med XGO3 eller å lese eller sende meldinger. Klokken viser kun klokkeslettet for å sikre at barnet ditt ikke blir distrahert i timene. SOS-knappen er fortsatt funksjonell i skolemodus, slik at du raskt kan tilkalle hjelp i en nødssituasjon. Du kan fortsatt se hvor barnet ditt befinner seg via appen. Skolemodusen vår gjør Xplora-smartklokken svært populær sammenlignet med andre smartklokker for barn.

Integrert nødanropsknapp for rask hjelp
SOS-knappen på barnets smartklokke – hvis barnet ditt trenger deg, kan det bare trykke på SOS-knappen på XGO3-smartklokken for barn i fem sekunder. Da ringer de to familiemedlemmene du har angitt som administratorer via appen, etter hverandre. Barnets posisjon sendes også til de to administratorene via en push-melding.

I tillegg til det kule designet har den nye XGO3-modellen også fått en teknisk oppdatering:
– Bedre ytelse med høyere batterikapasitet (900 mAh)
– Rask og enkel lading med ny pogo pin-ladekontakt
– Fraktmodus for å spare batteriet – deaktiveres automatisk så snart klokken slås på

En annen fordel
Klokken kan forvandles til et nytt design på et øyeblikk. Barn kan velge favorittdyret sitt blant fargerike, fantasifulle reimer og enkelt bytte dem ut.

Hvilket design liker du best?
Den turkise dinosauren, den blå påfuglen, den gule sjiraffen, den rosa leoparden, den svarte sommerfuglen eller den svarte tigeren? Ta en titt på www.xplora.no og få ditt favorittdesign raskt!

Du bør ikke gå glipp av dette heller!
Få det beste ut av din Xplora smartklokke!
Xplora aktivitetsplattformen tilbyr et helt univers av morsomt, spennende og motiverende innhold – spesielt utviklet for barn. Alt innholdet er barnevennlig og trygt å bruke. Les mer om aktivitetsplattformen her. 

XGO3 sin integrerte skritteller teller automatisk alle skritt som tas. For hvert 1000 skritt, får barnet ditt en Xplora Coin, som igjen kan innløses på Xplora aktivitetsplattformen.

Xplora Premium
Xplora Premium gir deg eksklusiv tilgang til GoLearn, med masse spennende og barnevennlig innhold. Her blir skjermtid til verdifull læringstid. I aktivitetsopplevelsene kan barna delta i konkurranser for å vinne spennende premier og tjene ekstra Xplora Coins med aktiviteten sin. Xplora Coins kan brukes til å få tilgang til arkadespill, by på flotte produkter i auksjonen eller laste ned alle tilgjengelige urskiver og ringetoner.

Barnevennlig og trygg
XGO3 tilbyr alderstilpasset mobilkommunikasjon med den høye sikkerhetsstandarden som Xplora er kjent for.

Alle viktige funksjoner på et øyeblikk
– Samtale- og meldingsfunksjoner
– GPS-lokaliseringsfunksjon med SOS og sikre soner
– Skolemodus for distraksjonsfri læring
– Skritteller, stoppeklokke og alarm
– 2 MP-kamera, galleri og emojis for morsomme øyeblikk
– 128 MB minne
– 1,3-tommers skjerm
– Nano-SIM
– Tilgjengelig i tre fantasifulle dyredesign
– Kan kombineres med andre spennende armbånd med dyremotiv

Les mer og bestill en av våre innovative smartklokker i dag!

SE VÅRT UTVALG AV SMARTKLOKKER TIL BARN

LES OM NYHETEN X6Pro