Vi feirer 100 000 kunder i Norge – tusen takk!

Vi vil rette en stor takk til alle dere som har vært en del av Xploras reise, fra vår første klokke til der vi er i dag – over 100 000 fornøyde kunder! Det er dere, våre fantastiske kunder, som har hjulpet oss å vokse og bli bedre. Takket være deres verdifulle tilbakemeldinger, har vi kontinuerlig kunnet forbedre våre smartklokker for å skape en tryggere og enklere digital hverdag for barna deres – og for dere foreldre.

Gjennom reisen har vi mottatt tilbakemeldinger på alt fra design til funksjonalitet, og det har vært avgjørende for at vi stadig kan forbedre oss. Vi er utrolig stolte av at vi nylig ble kåret til Best i Test av Tek.no, der vår Xplora X6Pro smartklokke ble løftet frem som markedets beste klokke for barn. Denne anerkjennelsen betyr mye for oss, og viser at vi er på rett vei i å lage smartklokker som både barn og foreldre verdsetter. XGO3 og X6Play, to av våre andre populære modeller, fikk også strålende omtaler. XGO3 ble fremhevet for sin robuste og brukervennlige teknologi, mens X6Play ble rost for sitt stilige design og smarte funksjoner.

Sammen skaper vi glede i bevegelse

Vår unike aktivitetsplattform forvandler fysisk aktivitet til en spennende og engasjerende opplevelse for barna, takket være dere! Ved å belønne dem for deres daglige bevegelser, skaper vi sammen motivasjon for å være aktive – enten det er gjennom lek ute, sport eller andre fysiske aktiviteter. Vi vet at fysisk aktivitet ikke bare er avgjørende for helsen, men også for barnas mentale og sosiale utvikling. Med deres deltakelse får barna oppleve gleden ved å være i bevegelse, samtidig som de lærer verdien av en aktiv livsstil. Gjennom morsomme utfordringer og vårt belønningssystem inspirerer dere barna til å utforske og delta i ulike aktiviteter, noe som bidrar til bedre helse og velvære. Vi er dedikert til å fremme en sunn livsstil og gir barna de beste forutsetningene for en aktiv hverdag. Takk for at dere er en del av vårt fellesskap og for at dere bidrar til å utvikle sunne vaner som varer livet ut!

Les mer om aktivitetsplattformen vår her.

Støtten fra våre partnere har vært uvurderlig

Vi må også ta oss tid til å takke våre trofaste samarbeidspartnere som Elkjøp, Power, Komplett, NetOnNet, Kjell & Company, Clas Ohlson og Klarna. Deres støtte har hjulpet oss på vår reise mot å bli et ledende merke innen smartklokker for barn i Norden. Vi ser frem til fortsettelsen med disse fantastiske partnerne ved vår side!

Våre inspirerende ambassadører og influencere

En spesiell takk går til våre ambassadører og influencere. Deres kreativitet og engasjement har vært avgjørende for å bringe Xplora til flere hjem. De har bidratt til å skape ekte, autentiske historier om hvordan våre klokker gjør hverdagen tryggere for barn. Vi setter enorm pris på deres dedikasjon og lojalitet, og vi ser frem til mange flere spennende prosjekter sammen i fremtiden!

Spennende tider i vente – vi ser fremover

Selv om vi feirer denne milepælen, ser vi hele tiden fremover og har ingen planer om å bremse. Det ligger mye spennende i horisonten, og vi gleder oss til å fortsette å utvikle innovative løsninger som vil gi barna en tryggere og sikker start i den digitale verden. Følg med – vi jobber hardt for å gjøre hverdagen enda bedre for både barn og foreldre!

Vi setter pris på dine tilbakemeldinger

Det er nettopp dine tilbakemeldinger som har gjort oss til hva vi er i dag. Så fortsett å gi oss ris og ros! På den måten kan vi hele tiden forbedre oss og sørge for at Xplora-klokkene våre møter både dine og barnas behov – både når det gjelder sikkerhet, brukervennlighet og design.

Igjen, tusen takk for at du har vært med oss på denne reisen. Vi er stolte av å kunne feire 100 000 kunder i Norge, og gleder oss til å vokse videre sammen med dere. Vi lover å fortsette å lytte, forbedre oss, og utvikle produkter som gir barn trygghet og foreldre ro.

Med vennlig hilsen, hele teamet i Xplora ❤️

 

Les mer og bestill en av våre innovative smartklokker i dag!

SE VÅRT UTVALG AV SMARTKLOKKER TIL BARN

LES OM NYHETEN X6Pro