The Dreamer – Empowering the Next Generation

Vi er glade for å rette oppmerksomheten mot den offisielle lanseringen av vår kampanje Empowering the Next Generation. Kampanjen består av en rekke ulike filmer, med unike temaer, og først ut er The Dreamer. Vi tror på betydningen av å drømme stort og støtter derfor barnas fantasi og deres grenseløse potensial! 

Vi tror på våre barn og deres endeløse kreativitet og fantasi. Vi bygger oppunder deres tro på at alt er mulig og støtter deres drømmer. Deres selvtillit til og tro på egne evner, men også deres aksept av egne svakheter. Barna våre er bra nok akkurat slik de er og vi ønsker med denne kampanjen å lære barna våre å beholde sin evinnelige tro på seg selv. 

Videre er Empowering the Next Generation en oppfordring til samfunnet om å vise støtte til den neste generasjonen og gi dem muligheten til å leve ut sine drømmer og fantasier – uten påvirkningskraften som ligger i internett eller sosiale medier. Vi ønsker å gi barna våre muligheten til å utforske, leke og lære, uten innflytelse fra medietrender og sosialt press. Vi tror på betydningen av å tørre å drømme stort og støtter våre barn i deres fantasier og grenseløse potensial.

La barn være barn med Xplora

Smarttelefoner er ikke laget for barn, og vi i Xplora ønsket derfor å skape en trygg inngang til den digitale verden. Med våre produkter får du en trygg første mobiltelefon til barnet ditt, uten upassende innhold og funksjoner. Videre har du som voksen full oversikt i vår smarte foreldre-app; Det vil si at det er du som forelder som har kontrollen, samtidig som barnet kan gis mer frihet og kjenne på økt selvstendighet. Xplora – Empowering the Next Generation.

Vi i Xplora er dedikerte til å sikre at barna våre har de nødvendige verktøyene for å navigere trygt i en stadig mer digital verden. Vår teknologi er designet for å balansere barnets behov for frihet og foreldrenes behov for sikkerhet. Med vår innovative smartklokke, som fungerer som en trygg første mobiltelefon, kan barn kommunisere med godkjente kontakter, spore aktivitet, og oppdage verden rundt seg med trygghet. Foreldre kan bruke appen vår til å sette opp trygge soner, overvåke aktivitet, og ha en åpen kommunikasjonskanal med barnet sitt. Dette gjør at barn kan nyte den digitale verden uten å bli utsatt for upassende innhold eller farer.

Empowering the Next Generation handler også om å oppmuntre til fysisk aktivitet og utforskning. Våre smartklokker kommer med aktivitetsmålere som motiverer barna til å være aktive og engasjere seg i lek utendørs. Vår aktivitetsplattform er designet for å gjøre aktivitet morsom og engasjerende ved å belønne barn for deres daglige bevegelser. Vi tror på å fremme en sunn livsstil og fysisk aktivitet, noe som er avgjørende for barnets utvikling. Kampanjen vår er en invitasjon til foreldre og samfunnet som helhet til å være med på å støtte og veilede barna våre, slik at de kan vokse opp til å bli selvsikre, kreative og uavhengige individer.

 

Les mer og bestill en av våre innovative smartklokker i dag!

 

SE VÅRT UTVALG AV SMARTKLOKKER TIL BARN