Xplora Anmeldelser

Er du nysgjerrig på hva andre foreldre og barn mener om Xplora smartklokker, som X6Play, XGO3 og X6Pro?

På denne siden finner du omfattende anmeldelser fra familier som deler sine erfaringer med våre produkter. Anmeldelsene dekker alt fra funksjoner og brukervennlighet til hvordan klokkene har vært nyttige i hverdagen. Enten du ser etter trygghet, moro, eller begge deler, kan du lese hva andre sier før du gjør din beslutning. Husk å dele din egen opplevelse for å hjelpe andre foreldre med å finne den perfekte smartklokken for sine barn!

anmeldelse

Les anmeldelser fra brukere av Xplora smartklokker

Vi har samlet tilbakemeldinger fra foreldre og barn som har brukt Xplora smartklokker som XGO3, X6Play og X6Pro. Her er noen av de mange anmeldelsene våre kunder har delt:

Hazan Rizvi:
“X6-klokken har vært en game-changer for meg som forelder! Den har gjort det enkelt å holde kontakten med skoleungen min og gir meg full oversikt over hvor han er. Designet er intuitivt og lett å bruke, og GPS-funksjonaliteten gir meg trygghet i hverdagen. Sterkt anbefalt!”

Tina Madeleine Akerholdt:
“Jeg er super fornøyd med abonnementet, klokken og kundeservicen. Appen er oversiktlig og enkel å bruke, og klokken fungerer utmerket. Det er helt supert at barna kan se bilder av hvem som ringer og hvem de ringer.”

Monica Sagebø-Kolseth:
“Rask levering og god kundeservice. Klokken var enkel å sette opp og veldig lett å bruke. GPS-sporingen via appen er presis, noe som gjør det enkelt å finne ut hvor barnet befinner seg. Klokken har også god lyd når man ringer med den.”

Bjarne Olsen:
“Dette produktet gir oss full kontroll over hvem som kan kontakte barnet vårt og hvor han befinner seg til enhver tid. Vi er veldig fornøyde med klokken!”

Abelone Lyng:
“Sønnen min på 9 år har Xplora sin X6Play. Fantastisk bra produkt som gir økt trygghet og frihet til både meg og ham. I tillegg har den skritteller og du kan være med på ulike challenges og tjene Xplora coins som kan brukes på spill, leker og andre morsomme ting. Det gjør det ekstra gøy å være i aktivitet. Klokka er enkel å bruke og lett å forstå. Muligheten for å skifte ut farger på klokka og velge design gjør at barnet kan sette sitt eget preg på klokka. Utrolig glad for at vi oppdaget Xplora!”

Mia Murr:
“Xplora smartklokke med GPS-sporing er uvurderlig når vi er ute i naturen. Jeg føler meg trygg på tur, da jeg kan ringe og se hvor barnet befinner seg.”

Stine Gundersen:
“Vi er svært fornøyd med klokken til 5 åringen vår. Den gir henne muligheten til å utforske verden, mens vi som foreldre føler oss trygge ved ar vi vet hvor hun er og kan få rak i henne ved behov. .
Klokken er enkel for henne å bruke og appen gir oss som foreldre full oversikt. Skritteller og aktivitetsmåleren gjør det morsomt å være aktiv og hun følger spent med på hvor mange skritt hun har klart å gå☺️
En fantastisk smartklokke som anbefales!”

Iselin Hals:
“X6Play har gitt vår datter større trygghet og selvstendighet. Hun kan nå oss når hun trenger det og holder kontakten med besteforeldre. Klokken er en trygg følgesvenn og gir læring på flere områder.”

Linn:
“Frøkna i hus har nå brukt xplora X6play i ca 3 uker og vi ser mange endringer. Ved å la frøkna ta i bruk ei telefonklokke har hun opparbeidet seg større trygghet til å stole på seg selv i overganger som å gå til og fra skolen. Klokka gir trygghet fordi hun kan nå oss pr telefon. Klokka har også gitt daglige samtaler med besteforeldre samt andre familiemedlemmer som bor langt unna. Frøkna vår ringer, øver seg på å lese, lære analog og digital klokke samt å kunne ta egne bilder man selv syns er viktige minner og ta vare på. Vi ser på Xplora som en trygg følgesvenn for vår datter og anbefaler virkelig ei telefonklokke. Trygg bruk, læring på flere områder og selvstendigheten vokser – tre ting vi ser kommer fram ved å velge xplora x6play ⌚️”

Sarah Sæle Bou-Ali:
“Foreldre og barn er begge fornøyde. Klokken gir oss mulighet til å bytte farger og reim, og batteriet varer lenge. Den er kjapp og praktisk, og gir trygghet når sønnen tar skolebuss.”

 

 

Xplora – Best i test!

Vi er stolte av å kunngjøre at vår Xplora X6Pro modell nylig ble kåret til best i test av Tek.no! I deres omfattende anmeldelse av smartklokker for barn med GPS og telefon, ble X6Pro fremhevet som den beste modellen på markedet. Les hele anmeldelsen her for å oppdage hvorfor vår smartklokke skiller seg ut.

Tek.no har også gjennomført anmeldelser av våre andre modeller, XGO3 og X6Play. Begge disse modellene fikk positive tilbakemeldinger for deres funksjonalitet og pålitelighet. XGO3 ble anerkjent for sine robuste funksjoner og brukervennlighet, mens X6Play ble rost for sitt stilige design og praktiske funksjoner. Dette viser at våre smartklokker møter ulike behov og preferanser for barn og foreldre.

Les mer og bestill en av våre innovative smartklokker i dag!

SE VÅRT UTVALG AV SMARTKLOKKER TIL BARN