XPLORA hjemme, på tur eller på påskeferie med barn. Dette er fordelene.

Påskeferien nærmer seg med stormskritt og for mange blir den ikke helt som planlagt. Om dere reiser til familie, drar på hytta eller blir hjemme, så er det mange ting som vil være annerledes. Her er noen tips til hvordan påskeferie med barn kan bli enklere og morsommere med XPLORA.

Noen ganger er det vanskelig å holde styr på de små krabatene våre, spesielt når vi har ferie. Når barna er i skibakken, på besøk i en fremmed by eller om de bare skal gå en kort tur alene til besteforeldre, er det ikke lett å ha kontroll på de.
Bare fordi vi vokste opp uten smarte “dippedutter”, så har vi nå teknologi som gjør at de ikke trenger det. XPLORA tilbyr mer frihet til barna og mer frihet til deg. Du må fortsatt følge med, men det blir litt enklere.

Nå er det påsketilbud på XPLORA X4 – Sjekk det ut her!

Hjelp barna å holde kontakt med venner og familie

XPLORA er også en mobiltelefon skapt for barn. Det du kanskje ikke visste er at i foreldreappen «XPLORA» kan du velge hvilke kontakter som kan ringe og sende melding til mobilklokken. Du kan sende tekstmeldinger hvis barnet kan lese og skrive, men man kan også kommunisere med talemeldinger og emojis. Slik kan de holde kontakten med venner og familie hvis dere ikke får besøkt de så mye nå.

Påskeferie med barn kan være utmattende

Nå som barna er mye mer hjemme kan det føles overveldende og slitsomt av og til. Send de ut med en venn og la de leke, rase og slite hverandre ut. Hvis barna er store nok til å leke ute alene, men fortsatt såpass unge at du vil følge med, sett på de XPLORA-klokken, og la de leke i nærområdet. Du kan følge med ved å ringe, sende SMS eller se på GPS-en. I mellomtiden kan du lese påskekrim, se en film og slappe av på sofaen. Når det er klart for middag så bare ringer du barnet og ber de komme inn igjen.

Foreldre fortjener også ferie fra hjemmeskole og jobb. Selv om vi aldri har fri fra å være foreldre så har alle godt av litt egentid.

Skritteller kan brukes til mye…

Først og fremst til å slite ut barna! Dere kan ha en intern konkurranse i familien eller barna kan delta i konkurranser vi har på aktivitetsplattformen vår GOPLAY. Det er også mulig å lage belønningsark hvor barna mottar poeng for hver dag de når målet på skrittelleren, og får en premie på påskeaften. Både du og barna vil bli så glade for aktivitetene og for å få en god natts søvn når barna har fått brukt opp energien sin i løpet av dagen.

Sjekk hvor mange skritt man kan få til på en godt planlagt påskeeggjakt, la de lete etter påskeharen i bakgården eller gå en flott skitur i påskeværet.

Tar du mange feriebilder? Nå kan barna ta bilder også!

Det er ingen tvil om at mobilen får kjørt seg i ferien. Vi tar flere bilder, deler mer på sosiale medier og ser på andres bilder mer.
Nå kan barna ta sine egne feriebilder, men du trenger ikke bekymre deg for at de havner på avveie fordi XPLORA har ikke internett eller vanedannende apper som sosiale medier. Så du får ta dine bilder og dele hvor og med hvem du vil, og barna får ta sine som de kan vise til sine venner.

Uansett om påskeferie med barn går som planlagt eller ei så ønsker vi dere en fantastisk ferie, og håper dere får samlet håp og positivitet til denne tiden. Kos dere sammen med familien og vær trygge. GOD PÅSKE FRA XPLORA!

Les mer og kjøp din XPLORA X4 på påsketilbud nå!

Eller vår nyhet X5 play her!