Å slippe ungene ut av redet…

Å slippe ungene ut av redet når de blir større, mer selvstendige og klare for å utforske litt mer av verden på egenhånd, kan for mange oppleves ganske skummelt, selv om vi som foreldre vet at det både er viktig og riktig. Hvordan kan denne prosessen bli bedre og tryggere for både oss voksne og barna? Xplora smartklokke kan bidra til å øke følelsen av trygghet for alle. Smartklokken er ingen garanti for noe; den kan gå tom for batteri og alt teknisk utstyr kan feile, men den kan absolutt være en meget god støttespiller, en viktig hjelp og stor ressurs for både barn og voksne i denne spennende, fine – og til tider krevende – prosessen når barna ferdes ute alene på egne eventyr!  Les mer om vår smartklokke for barn, Xplora X5 Play, her!

Mamma`n til Emma, Sandra Andersen, forteller åpenhjertig!

«Jeg skal være ærlig, jeg får vondt i magen når jeg tenker på at Emma er ute på farten uten mitt tilsyn. Hun begynner på bli stor, men samtidig ikke så stor! Vi har nå testet Xplora sin smartklokke –  og er det et ord som forklarer denne klokka så er det TRYGGHET! En trygghet for oss foreldre, og en trygghet for Emma. Kan varmt anbefale denne!»

Kan være et bilde av barn, står og innendørs

Smartklokke for barn som kan ringes med!

X5 Play er en smartklokke utviklet for barn med alle funksjonene til en vanlig mobiltelefon – og mer. Den har ringe- og SMS-funksjon, GPS, skritteller og kamera! Foresatte kan følge med på GPS-en gjennom en app på sin smarttelefon, opprette trygge soner og forhåndsgodkjenne hvilke kontakter som kan nå barnet. Smartklokken har også skolemodus. Som alltid er våre smartklokker og tjenester skapt i henhold til GDPR-kravene. Les mer om vår smartklokke for barn, Xplora X5 Play, her!

Ferien – en perfekt tid å trene på funksjonene!

Ferien kan være en prefekt tid å trene på funksjonene til smartklokken sammen med dere voksne, der barna som er blitt så store at de kan være litt ute på egenhånd kan prøve ut smartklokken alene i nærmiljøet – med dere voksne i umiddelbar nærhet. En bonus i ferien kan være at barna blir enda mer selvstendige – og enda mer klar for høsten med større krav til selvstendighet.

Kan være et bilde av 1 person, barn, står og utendørs

Mobil til skolestart?

Mange foreldre ønsker å investere i en mobiltelefon til skolestart. Utfordringer med vanlige smarttelefoner er alt upassende innhold som er alt annet enn myntet på barn, som sosiale medier, internett og ulike delemuligheter – som feks ved bildedeling, som kan ha meget uheldige konsekvenser. Vi har fokusert på det vi mener er viktig for barn, nemlig å kunne ha kontakt på en tryggere måte med sine nære og kjære – og det er ingen tilgang til verken sosiale medier og internett. Smartklokken styres fra en egen foreldreapp som du adminstrerer. Der kan du legge inn hvem du ønsker at skal kunne kontakte barnet ditt og hvem barnet kan ringe til. Dette oppleves av mange som en meget viktig funksjon, da barnet ikke kan bli kontaktet av andre enn de personene dere selv ønsker! Les mer om vår smartklokke for barn, Xplora X5 Play, her!

Kan være et bilde av barn, står og utendørs

Barnas aktivitetsplattform Goplay!

Vi har i tillegg til smartklokken en aktivitetsplattform som dere kan koble smartklokken mot i vår foreldreapp, nemlig Goplay! Her kan barnet delta i ulike tilbud som skal oppfordre til fysisk aktivitet. Nå har vi en kampanje der hele familien kan vinne en tur til Andøya Space med overnatting. Kampanjen heter “Walk to Mars”! Les her for mer info om kampanjen og Goplay!

Gå til Mars med Xplora og vinn tur til Andøya Space!

Måtte du og dine få en helt fantastisk, aktiv og minnerik sommer!

Vi ønsker deg varmt velkommen til å bli en del av Xplora-familien. Les mer om oss og våre visjoner her!

Beste sommerhilsen fra Xplora-teamet i Norge