Aktiver barnets Xplora før julaften med 3 enkle steg!

Har du kjøpt en smartklokke fra Xplora i julegave til barna? Da har vi et godt tips til deg!

Det er en veldig god idé å aktivere barnets nye mobilklokke før du pakker den inn. På denne måten kan barnet straks ta i bruk sin nye kule gave, alt mens du beholder julefreden og kan kose deg i sofaen. Vi vet alle hvor gøy det er for barna å bruke julegavene sine med en gang, så unngå skuffede barn og gjør klokken klar til å brukes allerede nå! 🎁

For å aktivere smartklokken før julaften, følger du disse 3 enkle trinnene:

1. Aktiver abonnementet ditt hvis du har kjøpt Xplora fra Elkjøp, Kjell & Company, Komplett eller Power.

Hvis du har kjøpt smartklokken i vår nettbutikk, leveres den med et forhåndsinstallert SIM-kort fra Xplora Mobile, som aktiveres direkte i ordrebekreftelsen. Har du derimot kjøpt en Xplora-klokke gjennom en av våre forhandlere, kan du enkelt og raskt aktivere klokken ved å trykke på knappen nedenfor. Du vet at aktiveringen er fullført når du mottar klokkens telefonnummer på e-post. Husk å sjekke mappen for søppelpost, dersom du ikke mottar e-posten.

AKTIVER HER

2. Opprett bruker i vår smarte foreldre-app.

Last ned foreldre-appen vår “Xplora” i AppStore eller Google Play. Registrer deg deretter som ny bruker, eller logg inn med eksisterende brukernavn og passord.

AppStore Google Play

3. Lad klokken og synkroniser den med appen.

Lad og koble deretter smartklokken til brukerprofilen din ved å trykke på plusstegnet (+) øverst i høyre hjørne. Følg deretter de videre instruksjonene på skjermen for å fullføre prosessen. Trenger du hjelp? Se vår brukerveiledning!

Vi er her for å hjelpe deg! For rask kommunikasjon og støtte gå til vår live chat ved å trykke på den røde boblen på høyre side av skjermen. Live chat driftes av vårt fantastiske kundeserviceteam fra 12.00 til 20.00 på hverdager. Vi er også tilgjengelige på telefonnummer 46 28 21 82 fra 09.00 til 15.00 på tirsdager og torsdager. Du kan også alltid kontakte oss via : https://support.xplora.com/hc/no/requests/new

Vi håper du og din familie blir fornøyd med smartklokken fra Xplora, og ønsker deg og dine en riktig god jul ❤️

Aktiver barnets Xplora før julaften med 3 enkle steg!

Varm julehilsen fra team Xplora!