Morsdagsgave │ Vi har svarene fra mødrene – dette ønsker de seg!

Morsdagen feires alltid den andre søndagen i februar, og i år skal vi hylle og feire våre mødre søndag 12. februar. Men hvordan feirer man Morsdagen på best mulig måte? Vi har nemlig spurt, og mødrene har svart på hva den perfekte feiringen vil inneholde! 

1. Det som står øverst på listen er kjærlighet og masse klemmer. En god klem er noe av det beste som finnes – og helt gratis!

2. Det mange nevner er kaffe og frokost på sengen. Her er der flere som legger til at dette er svært lenge siden de har fått – så her kan familien virkelig overraske!

3. Et hjemmelaget kort eller tegning fra barna syns flere av dere at er det beste man kan få!

4. Totalt fri for husarbeid. Ingen støvsuging, ikke et enste støvkorn skal bort – for mammas maskin! Mens andre i huset kan gjerne ta seg av dette!

5. Å bli laget middag til – og å slippe å finne på hva man skal spise, legger flere til!

Les mer om oss og våre innovative smartklokker for barn

6. Hjemmelaget bakst – gjerne bakt av barna. Eller partner!

7. Å sove til man våkner – av seg selv. Her var det meget høy oppslutning!

8. At partner, om det er mulig, tar seg av hele leggeprosessen. Alt fra å melde leggetid til tannpuss, lesing og følging tilbake i senga – for ørtende gang!

9. Å høre at man er satt pris på, –  det er noe som går igjen ofte i flere av svarene fra dere.

10. Å kunne være på badet, dusje og ordne seg – uten at noen maser på en eller skal ha noe fra en, troner også meget høyt på listen over den perfekte Morsdagen!

11. Mindre stress – ikke bare på selve Morsdagen, men også ellers i hverdagen, er det flere som skriver til oss. Her kan en smartklokke fra Xplora for barn komme de til unnsetning – med en enklere hverdag kan hele familien oppleve å få en bedre livskvalitet.

 

Så kjære partner og familie; her har du svarene på den ultimate Morsdagen – helt etter mammas ønske selv