Mamma ønsker til morsdagen – vi har svarene

Morsdagen feires alltid den andre søndagen i februar, og i år skal vi hylle og feire våre mødre søndag 11. februar. Vi har spurt våre følgere hvordan man feirer morsdagen på best mulig måte, og resultatet finner du her – mødrenes helt egne svar på hva den perfekte feiringen kan inneholde!  

1. Det som står øverst på listen er kjærlighet og masse klemmer. En god klem er noe av det beste som finnes – og dessuten helt gratis.

2. Et hjemmelaget kort eller en tegning fra barna synes også flere av dere at er det beste man kan få. Ikke minst er det å høre at man er satt pris på også noe som ofte går igjen i svarene fra dere. Her er noen gode tegninger barnet ditt kan fargelegge til mor.

Dette ønsker mamma seg til morsdagen

3. Det neste mange nevner er kaffe og frokost på sengen. Her er det flere som legger til at dette er det lenge siden de har fått – så her kan familien virkelig overraske!

4. Totalt fri for husarbeid; Ikke et enste støvkorn skal bort – i hvert fall ikke for mammas maskin, men andre i huset kan selvfølgelig gjerne ta seg av dette!

5.  Å få middagen servert og ikke minst få slippe å finne på hva man skal spise.

6. Hjemmelaget bakst – gjerne bakt av barna, eller partner.

7. Å sove til man våkner – av seg selv.

8. At partner, om det er mulig, tar seg av hele leggerutinen; Alt fra å melde leggetid til tannpuss, lesing og følging tilbake i senga – for ørtende gang.

9. Å kunne være på badet, dusje og ordne seg – uten at noen maser på en eller skal ha noe fra en, troner også meget høyt på listen over den perfekte morsdagen!

10. Mindre stress – ikke bare på selve morsdagen, men også ellers i hverdagen, er det flere som skriver til oss. Her kan en smartklokke fra Xplora komme familien til unnsetning og bidra til en enklere hverdag med lavere skuldre.

Så kjære partner og familie; Her har du svarene på den ultimate morsdagen – helt etter mammas egne ønsker ❤️