Doner skrittene dine og bidra til å forandre verden – la oss forandre verden sammen!

Har du noen gang tenkt på å hjelpe og være involvert i prosjekter som kan endre andres liv? Har du noen gang tenkt at det vi gjør som samfunn ikke er nok til å stoppe global oppvarming? Og har du noen gang tenkt at det burde være enklere måter å hjelpe på?

Hvis du noen gang har hatt noen av disse tankene og kanskje fortsatt har dem, SÅ er dette din sjanse. Net Zero-kampanjen kommer til å revolusjonere vår tilnærming til donasjoner, da den i stedet for å gi en donasjon fra én enhet eller selskap, slik det har blitt gjort så langt, har utviklet en løsning som involverer både innbyggere og partnere, samt omdanner fysisk aktivitet til midler som kan konverteres til humanitær hjelp.

Hva handler Net Zero-kampanjen i Libanon om?

Net Zero-kampanjen i Libanon er et bærekraftig initiativ skapt av Xplora sammen med United Cities og Collectia As, som våre viktigste partnere, for å gjøre en reell innvirkning i verden og forandre andres liv. Målet med Net Zero-kampanjen er å hjelpe tusenvis av mennesker i Libanon å få tilgang til grønn og bærekraftig energi, og dermed gi dem muligheten til å gjenoppbygge livene sine ved å bygge et helt solcelleanlegg.

Kampanjen har som mål å bringe grønn energi til Bchaaleh-området i Libanon ved å bygge et helt solcelleanlegg på rekordtid. Bchaaleh-området, som mange andre områder i verden, lider av en enorm energikrise, hvor de har tilgang til kun 2 timer strøm om dagen, noe som gjør grunnleggende oppgaver som å jobbe, spise eller studere til en utfordring for mange. Det er praktisk talt utenkelig for oss, da vi i beste fall kan gå uten strøm i noen timer når ting skal fikses. Net Zero-kampanjen ble opprettet for å takle globale problemer ved å fokusere lokalt – som startet med dette prosjektet i Libanon.

 

Hvordan fungerer Net Zero – kampanjen?

I Net Zero-kampanjen omdanner vi din fysiske aktivitet til humanitær hjelp. Så ved ganske enkelt å gå, løpe eller utføre en annen form for fysisk aktivitet, kan du senere donere dine fysiske skritt gjennom Xplora-appen. Her konverterer vi trinnene dine til de riktige midlene for å investere i et helt nytt solcelleanlegg i Libanon. Utrolig, ikke sant? Hvert trinn betyr noe, så la oss komme i gang!

Innlegget fortsetter under bildet

Hvordan kan du delta i Net Zero-kampanjen og donere skrittene dine?

Det er veldig enkelt å delta i kampanjen og du trenger kun følgende:

En smarttelefon til å kunne samle skrittene dine med.
2. Last gratis ned Xplora-appen som er tilgjengelig på App Store og Google Play
3. Registrer e-postadressen din for å opprette kontoen din i appen,
4. Og når du er i appen, bli med i kampanjen og velg skrittelleren for å begynne å samle inn og donere trinnene dine.

Når du har fullført alle punktene ovenfor, har du bare den beste delen igjen: Begynn å være aktiv!

Gå på jobb, gå turer, gå en løpetur, sport eller annen form for fysisk aktivitet som krever at du holder føttene i bevegelse, og ikke glem å sørge for at du donerer trinnene dine gjennom Xplora-appen. Spre ordet og del denne kampanjen med familie, venner og kolleger. Gjør din fysiske aktivitet til humanitær hjelp!

Hva finner du når du registrerer deg?

Når du har registrert deg for Net Zero-kampanjen, vil du finne et dashbord med informasjon om hvordan kampanjen utvikler seg, forløpet av den første milepælutfordringen samt de gjenværende utfordringene som skal låses opp, din rangeringsposisjon, ditt lands plassering på den globale rangeringen, en informativ video for å lære mer om kampanjen og premiene som vil bli trukket ut blant alle deltakerne når vi har fullført utfordringen sammen.

Hvordan går kampanjen?

Fremgang for Net Zero-kampanjen

Så langt, og takket være bidragene fra deltakerne våre som har donert trinnene sine gjennom Xplora-appen fra 16 land, har vi nådd 506 402 887 av de 1 500 000 000 skrittene vi trenger for å fullføre utfordringen, som er 33 % av utfordringen vår. Men det er dessverre ikke nok. Derfor trenger vi din hjelp. Bli med oss ​​og begynn å donere trinnene dine!

Bli bedre kjent med Xplora og våre innovative smartklokker for barn!