Du kan utgjøre en forskjell – bli med i kampen mot barnekreft!

Fredag 3. mai sparkes Barnekreftforeningens årlige innsamlingsaksjon FotballtrøyeFredag i gang. Ved å delta på FotballtrøyeFredag viser du din støtte til barn og unge med kreft – og kan samtidig bidra til å samle inn midler til livsviktig forskning. 

FotballtrøyeFredag oppfordrer vi alle, både barn og voksne, til å ta på seg sin favorittrøye – uavhengig av hvilket lag ditt fotballhjerte slår for. Dette gjør vi for å vise vår støtte til barn og unge som kjemper mot kreft, og samtidig samle inn midler til Barnekreftforeningens viktige arbeid.

Støtt kampen mot barnekreft

Ønsker du å vite mer om Barnekreftforeningens forskningsprosjekter? Les mer her!

Som en del av Barnekreftforeningens innsamlingsaksjon donerer vi i Xplora 50 kroner per aktiverte abonnement i perioden fra torsdag 2. mai til søndag 5. mai til Barnekreftforeningen. Det betyr at du som forelder og kunde hos oss kan bidra til en viktig sak denne helgen; Ved å kjøpe en smartklokke fra Xplora, støtter du samtidig Barnekreftforeningen i deres viktige arbeid, og kan på den måten bidra til å gjøre en forskjell. Vi er alle på samme lag i kampen mot barnekreft!

 

SE VÅRT UTVALG AV SMARTKLOKKER TIL BARN HER