Få en enklere og tryggere hverdag med Xplora!

Hvordan kan du og familien få den beste hverdagen med Xplora?

Sommerferien er over for de aller fleste og hverdagen er godt i gang. Selv om hverdags-kabalen kan være strevsom for barna og de voksne, kan det tidvis være utfordrende for oss foreldre.

Trygg hverdag!

Samfunnet er åpnet opp som normalt igjen, drar nå på kontoret for å jobbe. Spørsmålet blir ofte da hvordan sørge for at de barna som er så store at de kan være hjemme alene, eller klare seg store deler av hverdagen selv – har det best og tryggest mulig, samtidig som vi foreldre ønsker å kjenne på en viss følelse av kontroll selv om vi ikke er tilstede med barna våre. En mulighet du har med våre Xplora smartklokker er at du kan du sette en sikkerhetssone i din egen hage – eller alle andre steder du måtte tenke er trygg sone for barna dine. Du vil bli varslet av Xplora-applikasjonen hvis barnet ditt forlater det trygge området. Hvis dette skjer, er du kun et tastetrykk unna å ringe barnet. 

 

Xplora kan hjelpe!

Xplora ønsker å hjelpe familien i denne utfordrende situasjonen, slik at hverdagen kan blir så god som mulig for både foreldre og barn! Selv om kanskje barna er midlertidig alene hjemme av og til ila sommerferien, kan hverdagen gjøres trygg og med mindre bekymringer. Også gitt høstens skolestart er det nå en meget gunstig tid å bli enda mer selvstendig i tiden som kommer. Sommeren er en fin tid å øve på smartklokkens funksjoner i trygge omgivelser! En vekkerklokke kan stilles inn på smarttelefonen, noe som betyr at barnet allerede kan øve seg på å stå opp og kle på seg selv i sommer. Du kan også stille alarm på klokken for påminnelse om alt annet praktisk dere trenger for å gjøre hverdagen enklere for både barna og dere som foreldre.

Kjøp og les mer om vår premium X6Play smartklokke her!

Vi i Xplora jobber og ånder hver dag for at barn skal få være barn. Og vi ser at behovet for digital kontakt er viktig – spesielt når barn begynner å være mer ute i verden på egenhånd. Vi mener at ingen barn trenger en vanlig smarttelefon i ung alder, for med smarttelefonen kommer det mye som kan være belastende og skadelig for barn, gjennom sosiale medier for eksempel. Her har du tilgang til hele verden – alt fra det gode til det absolutt mindre heldige for barna våre. Våre smartklokker for barn har vi ingen internettilgang – ikke noe sosiale medier, men vi fokuserer på det vi mener er viktig for barn og unge; en kontrollert og trygg mulighet til kontakt med sine nære og kjære. Du som mamma og pappa legger selv inn alle kontakter som kan ringe til klokken, du som voksen administrerer klokken via en foreldre app som bare dere har tilgang til.

 

60% har opplevd press på å kjøpe smarttelefon

I følge en intern undersøkelse vi har hatt, svarer mer enn 60% av foreldrene at de har opplevd press på å kjøpe en smarttelefon til barna sine, når de i virkeligheten syns det er for tidlig. Xplora er en god løsning for familier – der man kan holde kontakt med barnet på en trygg måte uten at man trenger å bekymre seg for at barna kanskje kunne komme til å surre seg inn i noe via sosiale medier eller internett. Du trenger heller ikke bekymre deg for at “skjermtid”blir et problem – som mange foreldre krangler mye med barna sine om etter hvert. La barn være barn – de trenger ingen smarttelefon når de er så unge.

La barn være barn litt til!

Snakk gjerne åpent med andre foreldre om dette med smarttelefon vs Xplora smartklokke  – ettersom mange andre sannsynligvis vil erfare det samme som i vår undersøkelse over; et press på å kjøpe en smarttelefon og det som kommer med den – som de færreste ønsker å eksponere barna sine for allerede nå. La barn være barn litt lengre – og la oss voksne enn så lenge ha en god kontroll på den digitale verden til barna våre; la oss sammen skapte en trygg inngang til denne verden sammen med de!

Les mer om våre innovative smartklokker!