Gavetips til selvstendige og aktive barn

Trenger du gavetips til barn? Enten det er bursdager eller andre jubileer, er XPLORAs mobilklokke den perfekte gaven for barn i alderen fra 4 år og oppover.

Å kjøpe gave til barn er ikke alltid det enkleste. Skal du lykkes med å kjøpe fine gaver til barn, handler det om å kjøpe ting barn virkelig VIL ha. Og de fleste barn i alder fra 4 år og oppover ønsker seg en mobiltelefon.

Å få den første telefonen er et viktig og stort øyeblikk. Med smarte valg, kan denne opplevelsen styres i positiv retning helt fra første stund. Det er derfor så mange foreldre anbefaler XPLORA! som er perfekt alternativ til rene mobiltelefoner.

smilende jente med en turkis xplora klokke på venstre arm.

"Vi er kjempe fornøyde med XPLORA! 💞
Den er svært enkel for barna å bruke, 
og sitter godt og behagelig på armen." - @homebycamilla_j

Hva gjør XPLORAs mobilklokke til et godt valg?

Utviklingen av smarttelefoner har vært svimlende det siste tiåret. Imidlertid er de fleste av funksjonene designet for å imøtekomme behovene til voksne og de fleste smarttelefoner er ikke skapt for barn.

Med XPLORA-klokkene har vi utviklet en ny mobiltelefon-løsning tilrettelagt for barn, helt uten tilgang til internett. Med mobilklokken kan barnet ringe og sende talemeldinger til sin kontaktliste. I foreldre-app´en definerer du enkelt hvem barnet ditt skal ha kontakt med, og får informasjon om hvor barnet befinner seg.

Alt dette satt i en form som passer barnets livsstil – klokken som sitter godt på håndleddet forsvinner ikke, og er praktisk i en aktiv hverdag.

smilende jente som peker på sin rosa xplora klokke.

"Anbefaler alle som har barn i denne alderen til å 
investere i XPLORA til de små, det er ikkje bare en stor 
glede for barna, men oss voksne også.
Den tryggheten den kommer med er helt spesiell. 
(Ingen reklame, bare en veldig fornøyd mamma)" 
- Charlotte Skjold 

En av barnas favoritt funksjoner i XPLORA er et kamera som kan ta bilder og videoer. På den måten får barn også dokumentere viktige øyeblikk i hverdagen og kan dele dem med kontaktene sine.

XPLORA støtter barnets uavhengighet.

For foreldrene er det viktig at XPLORA er en trygg introduksjon til mobilverden, uten sosiale medier, tilgang til internett og upassende innhold. Klokkene skal i stedet fokusere på det som er viktig for barnet – å holde kontakten med sine kjære. 

Å håndtere alle aktivitetene i en moderne familie er en utfordring for de fleste. Med XPLORA kan barnet alltid nå foreldrene sine, og de vet hvor barnet befinner seg med den unike GPS funksjonen. I XPLORA appen får foreldre beskjed på sin smarttelefon om når barnet går inn i eller forlater en sone slik som f.eks. skolen eller hjemmet.

Dette gir et godt grunnlag til å slippe barna fri, og gi de den selvstendigheten de trenger.

en familie på fire med to barn som har hver som xplora mobilklokke. Fra venstre er det en jente med rosa klokke, en far, en blond gutt med blå klokke og en mor helt til høyre.

XPLORA bidrar til å redusere skjermtid og motiverer til ekstra aktivitet.

XPLORAS mobilklokke i kombinasjon med GOPLAY-plattformen hjelper barn å holde seg aktive, sunne og nysgjerrige!

Et aktivt barn er et sunt barn, og med XPLORA tar barn flere skritt enn sine jevnaldrende. Fysisk aktivitet har også mange helsemessige fordeler, noe som holder barn lykkeligere og mer trygge, i følge Helsedirektoratet. Leger nevner også at mer aktive barn har mindre sannsynlighet for depresjon, angst og utviklingsforsinkelser.

Men hvordan hjelper XPLORA #GOPLAY?

Barn belønnes for å være aktive. Siden XPLORAs mobilklokker har en skritteller, kan barn belønnes for å leke ute! Ved å kombinere Online og Offline Worlds (O2O), fremmer vi sunn lek og aktivitet ved å få barna aktive utendørs og samtidig tillate dem å tjene mynter som kan brukes til å låse opp premier,  som spill, klær eller annet tilbehør i vår nettbutikk .

Men vil barna virkelig løpe, gå eller leke mer bare for å tjene noe i en nettbutikk? Vel, faktisk viser dataene at svaret er JA! Barn som bruker #GOPLAY, tar mer enn dobbelt så mange skritt som sine jevnaldrende.

Med andre ord, denne gaven vil fortsette å glede i mange år og vil danne sunne verdier for livet 😍

For mer informasjon om XPLORA klikk HER