Kinofilmen – HELT SUPER 💥

Du trenger ikke å være superhelt for å være helt super!

 

Xplora er stolt samarbeidspartner på familiefilmen HELT SUPER som snart har kinopremiere 🤩 Vi gleder oss til å la deg bli kjent med en helt ny norsk superhelt-familie utviklet av Qvisten Animation, som blant annet også står bak store filmer som Dyrene i Hakkebakkeskogen og Kaptein Sabeltann og den magiske diamant! HELT SUPER har kinopremiere allerede 30. september – Vinn kinobilletter til hele familien ved å melde deg på vårt eksklusive nyhetsbrev og delta på våre konkurranser – dette vil du ikke gå glipp av!

Hedvig har krympet pappas superheltdrakt, og nå kan han ikke lenger være byens Superløve. Typisk Hedvig, som er ganske så klønete og mest glad i å game. Men når pappa velger sterke og suverene fetter Adrian til å bli den nye superhelten, bare MÅ Hedvig ta opp kampen. Bli med på en kaotisk, actionfylt og humoristisk jakt på superløvetittelen!

Innlegget fortsetter under bildet:

Qvisten Animation ble etablert i 1994 og er i dag Skandinavias største animasjonsstudio. Qvisten har produsert, co-produsert og stått bak animasjonen i mer enn 20 prisbelønte spillefilmer, deriblant Dyrene i Hakkebakkeskogen, Flåklypa-filmene og Kaptein Sabeltann og den magiske diamant.

HELT SUPER har premiere allerede den 30.september! Ønsker du å vinne billetter til kinofilmen? Meld deg på vårt nyhetsbrev og følg oss på Instagram og Facebook for å delta på spennende giveaways i forbindelse med kinofilmen HELT SUPER ⭐
SE TRAILER TIL HELT SUPER HER!

Du trenger ikke å være superhelt for å være helt super!

SE FLERE TEASERE HER!

Les mer om oss og våre smartklokker for barn!