Hva betyr det å være superhelt for deg? 🤔

Hva betyr det å være superhelt for deg? 💥
 
HELT SUPER er en hjertevarm og fartsfylt film om vennskap og superhelter! Trenger man egentlig å være en superhelt for å være helt super? 
 
Xplora er stolt samarbeidspartner på den herlige familiefilmen HELT SUPER som har kinopremiere 30. september. Vi gleder oss til å la deg bli kjent med en helt ny og annerledes norsk superhelt-familie! Gled dere til en fartsfylt, morsom og hjertevarm historie proppfull av helter, rivaler, fargesprakende action, vennskap og spenning!
 
– HELT SUPER forteller en gripende historie som kan underholde absolutt hele familien. Jeg mener kjernebudskapet vårt; “du trenger ikke å være superhelt for å være helt super” ikke kan gjentas ofte nok i dagens prestasjonsdrevne samfunn, sier produsent Åshild Ramborg.
 
Dyrk samhold og lekenhet! 🤝🏻
Vi i Xplora kunne ikke vært mer enig! I dagens hektiske hverdag er det viktig å aldri glemme nysgjerrigheten, friheten og kreativiteten – og bare det å stoppe og lukte på blomstene en gang i blant. Både vi voksne og våre barn lever under et konstant press og en skjematisk tidsklemme. Slipp lekenheten fri, dyrk vennskap og familiebånd og gå på oppdagelsesferd i en stor verden som ligger for våre føtter – bare vi griper sjansen! Med Med en smartklokke fra Xplora får hele familien muligheten til å føle på mer frihet, lek og trygghet i en kaotisk verden og hektisk hverdag.
 

Vinn kinobilletter + Xplora smartklokke for barn! 

Filmen er utviklet av Qvisten Animation, som ble etablert i 1994 og er i dag Skandinavias største animasjonsstudio. Qvisten har produsert, co-produsert og stått bak animasjonen i mer enn 20 prisbelønte spillefilmer, deriblant Dyrene i Hakkebakkeskogen, Flåklypa-filmene og Kaptein Sabeltann og den magiske diamant.
 
I HELT SUPER har Hedvig har krympet pappas superheltdrakt, og nå kan han ikke lenger være byens Superløve. Typisk Hedvig, som er ganske så klønete og mest glad i å game. Men når pappa velger sterke og suverene fetter Adrian til å bli den nye superhelten, bare MÅ Hedvig ta opp kampen. Bli med på en actionfylt og humoristisk jakt på superløvetittelen!
Nå kan du vinne kinobilletter til hele familien ved å melde deg på vårt eksklusive nyhetsbrev, hvor du får nyheter, tilbud, interessant familiestoff og kan melde deg på våre konkurranser – dette vil du ikke gå glipp av!
Følg oss også på Instagram og Facebook for å delta på spennende giveaways i forbindelse med kinofilmen HELT SUPER ⭐
 
 

Husk: Du trenger ikke å være superhelt for å være helt super!

 

SE FLERE TEASERE HER!

Les mer om oss og våre smartklokker for barn!