Hvorfor velger mødre Xplora-smartklokke?

Det er ingen tvil om at å være mor kan være ekstremt hektisk til tider! Hverdagen er travel, og oppgavene står gjerne i kø for småbarnsmødre. Etter hvert som barna blir større, krever det også sitt med oppfølging og logistikk. Da kan det være fantastisk å ha et verktøy som Xplora for å følge opp og kommunisere!

Vi lever i en verden der stadig flere og yngre barn får sin første smarttelefon i tidlig alder. Dagene går med til å lage matpakker, levere i barnehagen/skolen, rekke jobben, servere middag, hjelpe til med lekser, kjøre til fotballtrening og alle andre oppgaver som må rekkes. Det er derfor lett å forstå at det er viktig for både barn og foreldre å kunne ringe hverandre ved behov, men det betyr ikke at du trenger å gi barna en smarttelefon. Xplora er barnas første mobiltelefon og spesielt utviklet for de, uten tilgang på internett og sosiale medier.

Så hvorfor velge Xplora?
Vi har stilt to enkle spørsmål til tre norske mødre:

Hva er grunnen til at du har valgt Xplora til ditt barn? Hvordan har Xplora bidratt ved skolestart?

Her kan du lese svarene!

Jeanette

  • 1. Da vi skulle velge smartklokke til barna våre, ble valget veldig enkelt da vi oppdaget Xplora! Klokken er full av funksjoner som gjør hverdagen vår så mye lettere – vi kan ringe hverandre, vi kan sende talemeldinger, vi har GPS på hvor barna befinner seg, og best av alt er at vi voksne kan styre alt via foreldreappen!! Klokken er rett og slett gull verdt!
  • 2. Xplora er med 8-åringen vår på skolen hver dag. Klokken settes i skolemodus i skoletiden, slik at vi ikke trenger å være redd for at den lager lyd. Han koser seg på skoleveien og når han har kommet vell frem, ringer han stolt hjem og gir oss beskjed.

Kathrine

  • 1. Grunnen til at vi kjøpte Xplora til jenta vår var at vi visste at hun ville bevege seg mer vekk fra huset når hun begynte i 1.klasse, og for å besøke venner og familie. Med klokken kan vi til en hver tid vite hvor hun er, og hun kan få tak i oss på en trygg måte om noe skulle skje. Det letter veldig mye på mammahjertet å vite hvor hun er. Vi tenkte lenge på å anskaffe Xplora, for den oppfyller alle våre krav, og en mobiltelefon var helt uaktuelt til ei på 6 år.
  • 2. Xplora har bidratt til at jenta vår kan sykle til venner og skole, og vite at hun kommer trygt frem. Hun er veldig flink til å ringe underveis, og når hun har kommet frem. Xplora bidrar til at barn kan være mer selvstendig, uten at foreldrene hele tiden må følge/kjøre barnet til venner som bor i nærheten. Jeg er veldig fornøyd, og kommer til å anbefale Xplora til mange.

Cathrine Aaser Wiborg

  • 1. Grunnen til at vi valgte -klokken, var fordi mitt barn opplevde mobbing på skole og på skoleveien, og de har ikke lov til å ha med mobil. Med klokken kan jeg finne henne via GPS når skolemodus er slått av. En lang skolevei og et barn som løper inn i skogen for å gjemme seg fra andre, er en utrolig vond følelse for både barnet, men også for foreldre som da ikke vet hvor barnet er. Barnet mitt har følt seg mye tryggere etter hun fikk seg denne klokken!
  • 2. Xplora har hjulpet henne til å grue seg mindre til skolestart, fordi hun vet vi alltid kan få tak i hverandre til og fra skolen. Hun kan også ringe et par venner som går på andre skoler, som jeg har lagt inn. Da er skoleveien morsommere fordi de kan prate med hverandre. Også kan hun følge med på hva klokken er, istedenfor å måtte spørre hele tiden, og det gjør henne roligere.

HVOR KAN DU KJØPE Xplora?

Det gleder oss enormt å høre om at Xplora bidrar til en lettere hverdag for både store og små.

Om du vurderer å kjøpe Xplora til ditt barn, så har vi to ulike alternativer i vårt sortiment nå!