I samarbeid med ELLE – Kathrine Sørland svarer

I desemberutgaven av ELLE 2018,  understreker Kathrine noe av det viktigste med våre XPLORA-modeller; Nemlig hvor enkelt kommunikasjon kan og burde være.

Kathrine Sørland uttaler seg om sin erfaring med XPLORA 3S til ELLE i desemberutgaven 2018.

I desemberutgaven av ELLE 2018,  understreker Kathrine noe av det viktigste med våre XPLORA-modeller; Nemlig hvor enkelt kommunikasjon kan og burde være.

Kathrine uttaler: “Leon er mer aktiv. Han har en XPLORA klokke på armen, og kan til enhver tid svare når jeg ringer. Ikke som mobiltelefoner som kan bli glemt i en ryggsekk, blir tom for strøm eller er glemt hos en venn.”

Enkelhet er noe av det viktigste for oss i XPLORA.  Vi vil gjøre hverdagen enklere, for folk flest. Ikke minst for våre barn. Derfor ønsket vi å utvikle et funksjonelt produkt som alltid kunne være i en håndsrekning fra barnet.

Selv om enkel kommunikasjon står sterk hos XPLORA, er XPLORA opptatt av sikkerhet og sertifiseringer. Klokkene fra XPLORA er de første i sitt slag som er fullt ut CE godkjent.

I tillegg gjennomførte Nasjonal Kommunikasjonsmyndighet (NKOM) høsten 2017 en markedskontroll av XPLORA smartklokke for barn. Konklusjonen ble at XPLORA er en av få GPS klokker for barn som er trygge å bruke og som kan selges på det Norske markedet.

Kathrine Sørland kommenterer også at Leon har blitt mer motivert til å være fysisk aktiv. Dette på grunn av den motiverende skrittelleren til XPLORA 3S som hele tiden holder han oppdatert på aktivitet. Kathrine og Leon kan sammen sette mål, der de blir enige om en premiering eller ukelønn dersom målet blir oppnådd.

Du kan lese mer om Kathrines hverdag i desemberutgaven av ELLE, som er i butikkene nå.

Du kan kjøpe klokken på våre nettsider, eller gjennom Elkjøp og CDON.