Mobiltelefon til skolestart?

Rundt skolestart velger mange foreldre å introdusere den første mobiltelefonen for sine barn. For mange foreldre kan en mobil være et viktig grep for å vite hvor barnet til enhver tid befinner seg. Det gjør også hverdagen lettere, med koordinering og logistikk som kommer med barn! 700.000 foreldre har allerede valgt smartklokke fra Xplora til sine barn.

ÅRETS JULEGAVE TIL BARNA 🎁 – XGO3 er barnets første mobiltelefon! 

Xplora ble grunnlagt med et klart mål og en høy visjon: Å la barna utforske verden mens de er tryggere. Man vet igjennom forskning i dag at trygge barn har bedre forutsetninger for å manøvre seg rundt i verden. Å legge til rette for dette er noe vi i Xplora lever og ånder for.

Det var ingen mobile produkter i markedet som var spesielt designet og egnet for barn før Xplora introduserte sine smartklokker laget for barn. Nå kan man utsette kjøpet av vanlig smarttelefon, som kommer med mye innhold myntet på eldre og voksen – innhold og funksjoner som barn absolutt ikke trenger. Med Xplora smartklokke kan barn være barn – og voksen fortsatt ha kontrollen! Du kan selv definere hvem barnet ditt skal ha kontakt med – helt enkelt i vår foreldreapp. I den samme appen får du også informasjon om hvor barnet ditt befinner seg.

Vår smartklokke Xplora X5 Play er utstyrt med: 

✔️ Ringefunksjon 

✔️ GPS-funksjon 

✔️ Skolemodus

✔️ Kamera 

✔️ Skritteller

✔️ Talemeldinger

✔️ Ingen sosiale medier og internett 

✔️ SOS-knapp

 

Hvorfor Xplora smartklokke til skolestart? 

Xplora er en trygg introduksjon til mobilverden. Våre smartklokker er trygge og enkle å bruke. Vi har fjernet sosiale medier, tilgang til internett og upassende innhold. På den måten kan barn og foreldre ha det viktigste i fokus: å holde kontakten med sine kjære.

Xplora er en tredelt tjeneste som består av:

  1. Xploras smartklokke
  2. Xploras egne foreldreapp
  3. SIM-kort levert av Xplora

VI har fjernet alle de egenskapene til smarttelefonen som er uønsket for barn. Samtidig har vi beholdt alle de grunnleggende funksjonene (samtaler og talemeldinger) i tillegg til sofistikert GPS. For å gjøre det så enkelt som mulig for brukerne har vi satt sammen et produkt med et ferdig installert SIM-kort og tilhørende app som gjør dette til en “one-stop-shop” opplevelse.

Med en smartklokke fra oss kan barnet ditt gå til og fra skolen der du og barnet ditt kan nå hverandre via ringefunksjonen. Mange foreldre vi snakker med syns det er godt å vite at de kan ringe barnet – og ikke minst motsatt; at barnet kan ringe mamma eller pappa hvis det skulle være noe.

Hva er skolemodus? 

Skolemodus er en innstilling for faste av-/på tidspunkt som forhindrer barn i å bruke smartklokken utenfor de angitte tidspunktene. Da fungerer smartklokken utelukkende som en vanlig klokke – og ingen andre funksjoner er tilgjengelige for barnet. Dette styrer foreldrene gjennom vår foreldreapp, og det er ikke mulig for barn å styre dette selv. På den måten er ikke smartklokken en forstyrrelse i klasserommet for barna eller lærer. Skrittelleren fungerer selv om skolemodus er på og kan derfor fortsatt inspirere til ekstra aktivitet i hverdagen. 

Hva med kamera?

Barn som tar bilder av seg selv eller andre barn og publiserer dette på nett kan få en eksponering langt ut over det som var hensikten. Det er derfor viktig at barn som har mobiltelefoner med kamera har klare grenser for hva kameraet kan brukes til.

For små barn kan det være en god idé å unngå kamera. Mobiltelefoner uten kamera begynner å bli sjeldent, og det finnes derfor etterhvert få alternativer å velge mellom. Så lenge Xplora er i skolemodus er også kamerafunksjonen deaktivert. Det er som tidligere nevnt ingen tilgang til internett, så deling på sosiale medier via smartklokken er ikke mulig heller. I tillegg kan bildene tatt med Xplora kun deles med forhåndsgodkjente kontakter, derfor er smartklokken et supert alternativ til de minste barna, slik at ingen bilder vil bli delt eller publisert. 

Du kan også kjøpe smartklokken på Elkjøp, Power, Komplett og Kjell & Company. 

Lykke til med skolestart! 

Skolestart er spennende, uansett om barnet skal ha sin aller første skoledag eller «bare» begynner i ny klasse. 

Nytt skoleår er alltid spennende for både store og små – ny klasse, nye venner, kanskje ny skole.

Vi håper at vår smartklokke vil bidra til en enklere skolestart for både store og små, og ønsker dere alle masse lykke til!

TILBUD:

ÅRETS JULEGAVE TIL BARNA 🎁 – XGO3 er barnets første mobiltelefon! 

Les mer om våre innovative smartklokker for barn!