Slik bruker Xplora “spillifisering” for å motivere barn til fysisk aktivitet

Våre brukere har allerede gått over 63 millioner skritt som en del av vår Tom & Jerry kampanje.

Xplora ble skapt med et mål om å gi barn en trygg introduksjon til den digitale verden, og en bedre balanse mellom stillesittende skjermtid og fysisk aktivitet. Dette har blitt mer og mer viktig de siste årene som økt stillesittende skjermtid og redusert aktivitet blant barn er et voksende globalt problem. I noen land bruker barna opp til gjennomsnittlig 6 timer foran en skjerm hver dag!

Er ditt barn en smartklokke fra Xplora? Registrer deg på Xploras aktivitetsplattform her!

Bruk av «spillifisering» er en effektiv og morsom måte å stimulere til fysisk aktivitet for barn og voksne. Derfor har Xplora skapt verdens første aktivitesplattform som kombinerer aktivitet med underholdning for barna.

Gjennom partnerskap med Sony Playstation, Paramount Pictures, Fox Movies og Warner Bros “Tom & Jerry”, demonstrerer Xplora at flere store merkevarer ser etter innovative selskaper som kreativt og effektivt kan levere konsepter som vil løse utfordringen mellom ubalansert skjermtid. Xploras aktivitetsplattform motiverer barn til å delta mer i fysisk aktivitet offline ved hjelp av vår fiktive valuta bestående av Xplora-mynter. Brukerne mottar en Xplora-mynt per 1000 skritt som blir samlet i deres konto på aktivitetsplattformen, og myntene kan deretter løses inn i aktivitetsplattformens egne butikk med mange kule premier og offisielle filmrelaterte produkter.

  • Over 63000 Xplora-mynter har blitt brukt på Tom & Jerrys «pinball game»*. Antall ganger brukt utgjør i dette tilfellet antall ganger spilt. Det vil si at brukerne våre har gått mer enn 63 millioner skritt for å spille pinball! Jo flere mynter de tjener, jo flere ganger kan de spille og dermed klatre høyere på resultatlisten. På slutten av kampanjen vil topp 3 vinne tøffe premier!
  • 3190 brukere har meldt seg på Tom & Jerry kampanjen *per 15.mars, 2021

Denne påsken kan barna også bruke sin Xplora-klokke til å delta i en påskeeggjakt via aktivitetsplattformen! Fra 1.-4. april vil det være nye påskeegg i butikken hver dag – men vær rask dersom du vil sikre deg et av påskeeggene!

Les mer om Xploras aktivitetsplattform her!