Xplora X5 Play smartklokke er best i test 2022

Barnebloggen.com har kåret Xplora X5 smartklokke for barn best i test!

Smartklokker for barn har mange funksjoner som kan minne om en smarttelefon. Barnebloggen.com testet i 2022 syv smartklokker fra ulike leverandører, og X5 fra Xplora ble den klare favoritten.
Det er med stolthet at vi kan si at Xplora X5 ble vinneren ut av alle smartklokkene til barn!
Se hele testen hos Barnebloggen her: Beste GPS-klokke til barn

Vår mobilklokke er utstyrt med:

✔️ Ringe- og meldingfunksjon

✔️ GPS-funksjon m/trygge soner

✔️ Skolemodus

✔️ Kamera

✔️ Skritteller

✔️ Talemeldinger

✔️ Ingen sosiale medier og internett

✔️ SOS-knapp

✔️ Foreldre-app – der du administrerer smartklokken

Les mer om våre innovative smartklokker

Xplora X5 Play ble vinneren basert på kvalitet, holdbarhet og funksjoner. Barnebloggen trakk frem flere funksjoner hvor Xplora skilte seg ut fra de andre smartklokker: Xploras X5 Play er en av få klokker med kamera, talemeldinger og emojis. Under kan du lese mer om de funksjonene som har gjort Xplora til testvinner!

Les mer om våre innovative smartklokker

Trygg mobilklokke med kamera, talemeldinger og morsomme emojis

 X5 Play er en av få mobilklokker med kamera. Kameraet fungerer kun så lenge skolemodus er av, og bildene tatt med XPLORA kan kun deles med forhåndsgodkjente kontakter, og ikke på sosiale medier.

Barn som tar bilder av seg selv eller andre barn, og publiserer dette på nett kan få en eksponering langt ut over det som var hensikten. Det er derfor viktig at barn som har mobiltelefoner med kamera har klare grenser for hva kameraet kan brukes til.

For små barn kan det være en god idé å unngå kamera. Mobiltelefoner uten kamera begynner å bli sjeldent, og det finnes derfor etterhvert få alternativer å velge mellom.

Derfor er Xplora et supert alternativ til de minste barna, slik at ingen bilder vil bli delt eller publisert , samtidig som barna har det kjempegøy!

Xplora X5 Play kan også sende talemeldinger og emojis. Et slikt moderne uttrykk viste seg å være populært blant de yngste ekspertene, og er svært nyttig før barna kan lese og skrive. Barnet kan enkelt sende en talemelding til sine kontakter, og emoji-funksjonen gir muligheten til korte og søte meldinger i hverdagen.

Les mer om våre innovative smartklokker